Кладионица

1. :D

Dobro, evo staviću i plamlija jebenog, haha.

2. Ne znam, u sokeru mi se sviđa Barton minus, ali eto ti Plamli bolje, on ne greši :)

3. Pa sto ovaj nisi okacio jebo te konj

4. Sta je ovo u NBA svi poceli da odmaraju i da se "povredjuju". Ne igra ni Entoni sad, to ce GSW da odradi do pola trece cetvrtine i onda odmor glavnih igraca, mozda sigurniji + Lee od Porzingisa ko zna ko ce i koliko tu odmarati.

Inace svi igrali Jokaru 14,5+ ali sam izbegao, iako je starter, vraca se Oldridz posle odmora tu bi treba + uz Parkera iz Milvokija

Danas evroliga - propo

5. i kako ova kvota jebeno

6. Jebate sunce, koliko si uplatio i zašto nije tvoj?

7. a posle sam ga sastavio, stavio ono što nisam igrao. ali nije prošao, 10/13 ušlo nego da ne skrinšotujem dalje: oborili spanulis, gaudlok i gudura +, došli još vims, ajverson i tomas -

8. Znao sam da ima neka začkoljica xD

9. pa jbg, odmah ste reagovali, nisam stigao ni da postujem drugi deo

čiča dražo, a da postuješ nekad pre nego što uplatiš na posle ovako?

10. draza > bombas + dojave za hokej

11. Beni draza ima 72 tiketa po 50 dinara pa ovde okaci tri koja su prosla, u minusu je 70 dinara ali sanja dan kad ce pogoditi 46 komada

12. čiča draža postao veliki mangup otkad je ukrao radjardovo dete

13. Draza kad poraste sa ovim kladionicarskim znanjem ce praviti haos, samo dok pocne da stavlja "La ps ulog" uzimace ozbljnu kintu, bice njegova slika na vratima svih kladionica sig

14. Знао сам да ће ово псето рећи. Псето ко псето :D
    Први и трећи дошли. На овој доле сам пао само цз хендикеп, а на другом се играју сутра. Без шале, у задњих 20 дана сам у плусу бар 10.000
    https://s27.postimg.org/npd7m38oz/Screenshot_2016_12_15_23_40_37_481.png

15. Pa daj opusti ruku malo kad si vec uzeo 10k sta pilicaris jebeno, odredi koliko skidas, za ostalo krcaj, udri jedan od 1000 malo adrenalin da te drmne jebeno
    Mada tvoje pare tvoj izbor, ako ti odgovara cepaj jbg, ali znaj da svaki covek ima odredjenu kolicinu srece koja se trosi tokom zivota, a ti svoju cepas bogami lepo trenutno, pa iskoristi to barem !!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.