Кладионица

1. Pa šatro nisu Krila Sov. u formi. Imaš stalno prenose na Sport Klubu a i dobar fudbal se cepa. A Anži ove godine puca na Evropu i jedino protiv ovih lošijih timova da iskoristi da uzme bodove. Mada treba napomenuti i da je onaj lik što drži Dagnjeftoprodukt vlasnik kluba i da je pukao solidne pare na pojačanja, za početak je doveo Karlosa, Džudžaka i Busufu. A dobar fudbal igraju.

2. Krila Sovjetov govno od ekipe, gledao sam ih protiv Rostova, a i muljaju fes :)

Danas treba igrati ovaj tenis...

Nego neki dan gledam onaj zenski basket, limit za poene tokom cele utakmice je 125...i ja reko mnogo to malo i stavim svuda vise koseva...kad ono nijedna od 8 nije dosla preko 120 :D

3. Evo od mene jedan info:
    Kolumbija - Meksiko 1 @2.40

Ovdje se uopće ne radi o repki Meksika (jer ona nastupa na gold cupu) nego o meksičkoj U23 tj olimpijskoj repki ali bez glavnih igrača (hernandeza iz manutd, dos santosa iz tottenhama, juareza iz celtica, morena iz az-a te još petorica iz meksičke lige...)..znači nije ni u23 repka nego rezervna u23 repka..ista ta je prije 10 dana lagano od venezuele 3:0 izgubila..a kolumbija je ipak za nijansu jača od venezuele..jako solidna repka sa par odličnih pojedinaca (yepes iz milana, zapata iz udinese kojeg traže svi veliki klubovi, portov fantastični dvojac guarin i falcao, roddallega (što ga mamić htio) iz wba, perea iz atletico madrida a za bacit nisu ni golman nice ospina, armero i cuardado iz udinesea, aguilar iz herculesa te iskusni soto iz mainza)...počinje copa amrica za par dana i svaka pobjeda je i više nego dobrodošla radi samopouzdanja, atmosfere u močadi itd...u germaniji je koef 2.40 ali pošto su blagdani nznm jel radi (rade 99% govna na blagdan) ja sam roknio na netu u supersportu 2.10 je koef...šteta što nema hendikep (3.80 bi bio u supersportu da su stavili f+2) ako stave bilo gdje rokajte vrijedi probat...po meni je ovo čisti poklon za uduplat se, ipak se radi o kvalitetnoj A repki u najjačem sastavu s jedne strane i rezervnoj olimpijskoj repki s druge strane...

Ovo sam kopirao od jednog poznanika iz hrvatske,on igra samo kad je siguran u nesto i uglavnom ima tacne informacije. Pa ako neko hoce,nek proba.

4. Od bombi dana imam dve,pa ako neko hoce nek pokusa:
    Rodick - Hanesku 2 @6.5 ili 5setova @ 5.5
    ili
    Del Potro - Rohus 2 @ 6.5 ili 5 setova @5.5

5. Probaću danas AIK 1, Helsinki 1, U21 Španija gg, U21 Švica 1, CSKA 1, Urawa 1, Čibulkova 1.
    edit: ja se istripovao da Čibulkova i Urawa posle igraju. :) Urawa otpala, a Čibulkovu sam zamenio Hantukovom po random izboru.

6. Ja opet puko na jednu, nek se tera sve u pičku materinu.

7. Na svajcarce a? Dobili u produzecima

8. Džanki,čini mi se da ćeš pući sva tri,al' ono ova zajebancija dva bi mogla da iznenadi,možda i singl,ko zna govnima skandinavskim....Nego što nisi igrao više muškarce ko što si mi pisao na pvt :D

9. A boli me kuarc ako puknem :)))

Ma hteo da odigram 10 favorita, kvota oko 3,6...al ono...mora neko da kiksne, pogotovo moja miljenica Cibulkova...a Ferer je gologuz na sljaci...a i Ivanovicka igra promenljivo....

10. Misliš na travi :) Ivanovićki su kurčine došle glave ali mislim da neće imati problema danas,prolazi sto posto,nije u toliko lošoj formi koliko zna,Birmingem je solidno igrala.

11. Da da, na travi :D haha.....

Jankovicka ispala odma, a Ivanovicka ce mozda lsoe igrati zbog ustajalog kurtona u bulji...

Ferer me nervira kao igrac, nisam mogo nikako da ga odigram....nego sta mislis za parove...tj za ova tiketa za 100 kinte?

12. Jel ovo posle prvog poluvremena da će biti 4 za nas?Nisu ni Ameri više tolika bulja u vaterpolu...Jel ono Serena ili Venus?Ne volim ovaj ženski tenis,mnogo je ziljav i slabiji od muškog...

13. Hhaahahahahahah sad cu da ti kazem

1. tiket / rejkavik - hafnasdnasd 1
    srbija usa 1 (+4.5)
    Radvanska vise od 18.5
    Pavlicenko Petrova vise od 21.5
    Ferer vise od 9 gema prvi set
    Lodra Melo manje od 34.5 gema

14. 2. tiket /bartoli vise od 17.5 gema (ovo sam hteo da stavim za oko 40-50e, al nisam smeo jebiga, A ODLICNA je kvota)
    li na - lisicki 1
    halep - serena vise od 18.5
    skiavone - zahlavova 2
    troicki manje od 38.5
    majer - malis 1

15. Kolumbija - Meksiko 1 @2.40

FT 0:0 Lose

16. Bomba (Del Potro - Rochus 2@6.50 dobro ide za sad)

6:7 prvi set

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.