sentetjen monpelje 1.
bolje je rangiran senstetjen,na svom terenu igra, u poslednjih 10 tekmi na svom terenu su dobili monpelje 9 puta i jedna nesresena.cisto statisticki.
salke manjc 1.majnc slabo igra u gostima.
baksuze :P
u gostima lose igraju.u poslednjih 15 imaju 10 poraza, 3 neresene i 2 pobede.
ne kazem ja da je to nesto bitno.prvi volim igrati iznanadjenja.tipa mora se nekada niz prekinuti.al deluje mi da ce ih dobiti sentetjen
ArminVanBuuren
Seraphin 11,5 i skokovi 6,5 da l uzeti to jako sa barsom u paketu kao
Zivojin Misic
Ja bih prvo proverio u kom je stanju tomic
ово што ти пс каже, прво, томић ће да игра више него у прошлој, а тешко и да ће ориола опет улетети у проблем с фауловима, па да изађе прерано због петог, тако да ће му вероватно и он покупити неки минут у некој нижој постави. али јбг, опет је за плус, убиће нас под кошем, имаће фазон 80% шут из игре без проблема.
Losa prica jbg. Pratim ja i molim se da te ne ubiju kamatari
Teo starter opalaaa
Ako sam lijepo video
Gledaj ovog idiota Galinarija sa frizurom hahaha lik je retardiran
Zjuuuum teo trojku kao kap
Jebes ga, ovaj je tolika budala da cu da pocnem da ga pratim.
Q-math callculations OVER Rose(+14),Love(+16),Paul(+16).Koefficient 6,33.
Reverse polarity-obrnuti polaritet
sentetjen monpelje 1.
bolje je rangiran senstetjen,na svom terenu igra, u poslednjih 10 tekmi na svom terenu su dobili monpelje 9 puta i jedna nesresena.cisto statisticki.
salke manjc 1.majnc slabo igra u gostima.
Monpelje je proslu pokidao Nicu, samo kazem a inace gotivim zelembace
baksuze :P
u gostima lose igraju.u poslednjih 15 imaju 10 poraza, 3 neresene i 2 pobede.
ne kazem ja da je to nesto bitno.prvi volim igrati iznanadjenja.tipa mora se nekada niz prekinuti.al deluje mi da ce ih dobiti sentetjen
Zakla me rendl jos jedan tezak udarac sinoc
Zakla me gaudlok sinoc za 63k
Uzeo somijev onaj sto sam reko da grmi dodao pao sa h, mitrovica dekoloa slukasa i kalatesa
dizeldorf u dobroj formi.igraju kod kuce.kvota 1.7.darmstad gubi ili igra nereseno u poslednje vreme.bude i golova. 1 i 3+.
Markovic 8.5 -
Antic 8.5 -
Dejvis 9.5 -
Simon 9.5 -
Rocesti asistencije 6.5 -
Napisacu nesto a vi mi recite dal se slazete
U ovom gradu ako nemas bar jedan dobitan tiket dnevno ti si za mene obican klosar
Slazem se u potpunosti.
hahah
Zivojin Misic
ово што ти пс каже, прво, томић ће да игра више него у прошлој, а тешко и да ће ориола опет улетети у проблем с фауловима, па да изађе прерано због петог, тако да ће му вероватно и он покупити неки минут у некој нижој постави. али јбг, опет је за плус, убиће нас под кошем, имаће фазон 80% шут из игре без проблема.
ја бих пре моермана на 10.5 нпр