Кладионица

1. https://i.imgur.com/sbu9ywd.png

Dole su jos saric manje i oubre vise

Kad ovo dodje ide 20k na kvotu 5 pa 50k na kvotu 5 pa 100k na kvotu 5 pa 250k na kvotu 4

2. Pa ovo ce i da dodje

3. Mislim bez sarica i obrea xd

4. Jebem ti liverpool mrtvi, nateže se sa ovim ciganima sada a prije 20 dana 5-0

5. I mene kara liverpul u dupe

6. Aj ovaj degenko Sake ali Perivoje razočaravaš me, pa dali 5 golova u gostima, odbrana i čekaju da prođe vreme

7. razumijem što to rade

8. Mene PSŽ, evo gledam tekmu i jedem muda svoja, igra Real odbranu nema šta

9. al si dosadan lik jebo ti sebe

10. Evo još jedan za cigane pu cigani pu

11. Mada napada Liverpul, igraju potpuno suprotno od recimo srpskih klubova u Evropi

12. Au šta mu radi mitar rabadžija u fulamu, još dva gola danas, izgleda da je baš izuo ovu tekmu

13. Митар је играч система.

14. Real najjači klub na svetu sig

15. Mada u strasnom padu forme u nevreme

16. Psž jebeni hahaah tačno čujem iz svlačionice im ma kupili smo Neimara uzimamo Ligu šampiona batke gahahah
    Onaj bećar Kavania izvodi pa jebate

17. Песеже има тај неки наш менталитет, то се видјело и прошле сезоне против Барселоне. Не знају да играју на резултат, ваљда јер немају јаких утакмица у лиги. Већи дио сезоне трпају неке рандом јаднике, па се нахајпују као кретени и онда дође Реал и посере им се у уста. Недостаје ми онај доминантни Лион од прије не знам колико сезона. Они макар нису били пичке.

18. Psž nije uigrana ekipa i nemaju trenera a tad ne pomaze 7 Neimara

19. Не знам одакле извукоше овога. Мислим да је овај био тренер Овиеда или Алавеса, нисам сигуран. Мада слажем се да је можда и то пресудило. Доведеш Мбапеа као најскупље појачање свих времена, а на клупи ти сједи лимени.
    едит: био је тренер Валенсије

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.