Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Psž ima mentalitet plaćenika, dođeš u klub čiju ćeš ligu da osvojiš ne s pola gasa nego u prvoj brzini samo da bi uzeo kintu
A ligu šampiona mogu samo da sanjaju kad se oni svađaju ko će da izvede penal, ko kome nije dodao u gol šansi, ko ima veću platu
Ko ima manju kurac
Емери је бехо тренер Севиље ономад кад су 3 год заредом играли финале ЛЕ.
Bas sam u zescem kurcu kad sam zaboravio na ligu sampiona. Laku noc
ионако смор дан за ЛШ, одлучено пре 15 дана.
Totalno, jebena legija stranaca, bez zajedničke strategije nego svako igra zasebno onako kako je igrao u prethodnim klubovima, 10 balerina i svaka pleše različiti ples
A Real kao da ima neki potenciometar, što im jači protivnik to bolje igraju
Pa igrao liverpul X-1 reko ucackace u drugom na suv kvalitet jbg nije da nisu imali sansi, real uvatio lagano i jbg
Мени жао Дракслера што му пропада каријера у смрдљивом Паризу. Мислим да би се одлично уклопио у доста добрих екипа.
Ја чак мислим да вечерас Реал није показао ни 70% онога што стварно могу да ураде. За мене је 100% оно друго полувријеме у прошлогодишњем финалу кад су измасакрирали Јуве. И да - Бензема пропо.
Hm dobro, sve smo bliže, ja ih uhvatio na 0-2 ali kec i 3+ na PSŽ jbg
Benzema i pesic od dva brata deca
Real prosle godine ono okretanje bajerna i u drugoj unistavanje nemaca u produzetku i marselo koji u 119-om minutu vata pun sprint od svog do njihovog kaznenog...
Ali džabe sve brt nemoš ih voleti pa nek 100 puta uzmu LŠ, prokleti su nekako
Ne volim ja ni njih ni barselonu
Al marsela i kristijana mora da postujes
Ali šta je Lepi Cane bez asistiranja
Ја сам скроз заборавио на то растурање Бајерна. Мени се код Реала свиђа што за разлику од Барселоне, лопта на противничкој половини скоро увијек иде напријед. Имају одличне техничаре, а на Модрића који им преноси лопту, не вриједи трошити ријечи. Лик је машина. И опет су добили и без њега, што само показује колико су доминантни. Ја бих искрено волио да шутну Бензему и доведу неког квалитетног нападача као што је рецимо Кавани. Па то би хаос био.
Mladost Lučani bi tukla Real 5:0, ne seri
Можда на домаћем терену.
Kejn bi im legao brutalno bas sam malopre o tome pricao ortacima
Bob rok, lepi cane prosle godine sam uzeo ls ispratio bajern, atletiko i juve sa po 3-5 komada
Ne maco, u gostima, e. Dobro pseto pa? A znaš šta će da se desi Realu kad se penzioniše Cane? Ostaće bez zvezde tima koja ih je sve povezivala, kreće Bajernova taktika i postaju ono što je PSŽ sada. E tad će konačno malo da se odmorimo od cigana i ponovo će se igrati evropski fudbal, verovatno dolazi doba dominacije Engleza. Smorili su jbt