Кладионица

1. Борусија прода Дембелеа за 105 милиона и као замену доведе Јармоленка.... Сасвим солидно су пропали од финала ЛШ....

2. Baš se pokazalo koliko je Milan krš večeras jbg.. Iznenadio Arsenal sa presingom i igrom. Falio mi samo taj gol Milana na tiketu

3. Biće zanimljivo gledati Sporting vs Partizan/Zvezda sad lolo

4. Ако ништа макар ће ови жабари да испадну.

5. Kad Gatuzo de Fanziva trener jbg

6. Мада сам ја њега као играча готивио као Бога. Макар онолико колико се сјећам. Принцип, ја ломим теби пичку, ти ломиш мени, па да видимо ко ће лошије да прође. Ово сад све неки падавичари и сисице. Синоћ Дибала пада 23 пута као да га је неко погодио циглом у главу. Нема више онаквих као што је сињоре Гатузо.

7. Gatuzo bog jebeni igrao je jednom flastera na ronaldinju mislim da mu nisu dodali ni jednom loptu kad je milan bio u napadu cuvao je ronaldinja i tad haha

8. Dal nisam znao da doncic ne igra pa odigrao na real?

9. Gotivio sam ga i ja ali budimo realni, nikad od njega nije bilo igrača. Samo krkan i ništa više.

10. Kako nije Bog, Gatuzov brend je bilo lomljenje noge napadačima haha pre bi prošli ceo živi zid nego njega samog

11. Sporting samo na jednom i na ovom Nikolasovom Džejms, ajde bar jedan da dođe

12. A mogu i oba, šta fali

13. ладно се штопер лајпцига зове Дује Ћалета Цар

14. Није био неки топ играч, али кад би ми неко понудио са једне стране неког малокрвног падавичара (читај: Дибала), а са друге стране лика као што је Гатузо који се поломи на терену и испоштује све твоје тактичке замисли без поговора и одмахивања руком, узео бих Гатуза па макар играо са играчем мање. Ал' добро и то је ствар укуса.

15. Kako nisam predvideo Riversa, kurac bih odsekao sebi sad, jebo me Šengelija da me jebo

16. bravo nikolase, gospodaru, nisam stigao inace bih ispratio, ali onda ne bi doslo xd

17. Daunko doncic ne ume ni da se raduje kao covek

18. Rodrig buboa mrzim te

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.