Кладионица

1. Eto, da sam pri parama vezao bih Celzi sa slicnom kvotom i duplirao bih pare k'o gospodin covek, bez ciganisanja.

2. У јеб'о те, ал' Челси шприца. Јеб'о ме коњ што нисам одигр'о хендикеп! А 'тео сам. Ал' добро, битно да прође. :Д

3. zanimljivo buri...veoma :) meni ovaj rece da je kozari zagarantovano ispadanje jos pre par nedelja, a drugi tim koji leti iz lige se jos ne zna...

4. pa da, sinoć čoek podnio ostavku, jerbo nije kao podržan od uprave a i sudije ih konstantno jebu... kao protiv sarajeva imamo 1:1 i stativu i prečki, pritisli ih i oni nam isključe igrača... a juče kao široki zapeo ko za LŠ :) uglavnom neće biti slavija i gošk gabela, što implcira da je sloboda najugrožđenija... jes kao i čelik izvan svih dešavanja, al imaju oni tu neku zalihu...

5. јес чуо да јуче слобода тражила железничару да им да бодове, каже овај да се дигла баш велика прашина око те текме, ал не дадоше им ови бод на крају...чак су и судије променили

6. Сласк дошо, чекам Партизан из 2 у Х... задња јебена нада после Олимпиакоса.

7. Sent Etjen 1
    Totenhem 1
    Udineze 1

Kvota 5.

8. Laki, ja od tebe i prepiso Slask, al' mi se ucini da si stavio 2, kad ne gledam.
    Nema veze, ionako turci sa kvotom 1.20 pukose 5:2 kao domacini.

9. ionako turci sa kvotom 1.20 pukose 5:2 kao domacini.

Stvarno izvini ali hahahahaha. Oooooo jebem ti kretene blesave... Jeb'la me Fiorentina i x na njih, slepci ziljavi...

Grifine, izvlacis se na kvote 107 i 228? Meni vise izgleda kao da bacas pare.

Uzeo sam od matoraca 70 kinti, pa sam igrao 2 tiketa, a treba mi velika kinta, tako da jebiga... Kriza, burazere, neviđena kriza, nikad gore nije bilo. A ovaj ziljavi Patlidžan ne bude li odigrao x, ima da odem u Humsku da im se najebem keve svima, od uprave do golmana, a golmanu ću i Bojanu usput.

10. Ma nema veze, nisu me jedini sjebali tako da se ne nerviram.
    AJMO
    http://www.dodaj.rs/f/1i/il/gaMKALc/tik.png

11. ja odigrao sve u kontri...zinat...

ofk 2
    totenhem x
    rkc x
    dizon 2

bole me tuki, ako ubode ima samo da se smejem...

12. Javio, i ja sam metuo OFK 2 :)

13. to mi najjaca dvojka danas...

14. e jeb ga...izgleda da nije dvojka na ofku...

15. Sutra rokam 10 iljade na

Luzenac - Orleans 1 2.20

Moze biti 3 za 3, fakticki su oba tima obezbedila opstanak, tako da moze se tradicija lagano nastaviti...

16. e jeb ga...izgleda da nije dvojka na ofku...

Jebo im ja mater Kragujevačku :D Saće Romanitčari da preokrenu

17. al sam ga sastavio...

da se nosim malo ja u picku lepu materinu....

18. ofka je izjednacila......

idemooooooooooooooooooooooooooooooo

19. kako coveku malo treba za srecu...100 iljada...

al bice...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.