Кладионица

1. Брао Предраже сиви соколе! И ја узео неке 2 'иљаде јадне, чисто да повратим убачено. Какав кошмар од викенда, које продаје су биле у питању ово је страшно..

2. Sunce mu jebem, ne mogu nigdje naći ovaj jebeni par

Cruzeiro-America Mineiro

Pomagajte!

3. Šalabajzere bar reci kad je počela tekma.

4. Pu, ja igr'o keca...
    Fala.

5. ja ceo u subotu stavio 6 tekmi 2+, ubo sam dva nemca po 0:0. otislo 1000din.
    Kladim se do djurdjevdana, nako toga,dok ne nadjem posao nista.
    Danas ceo dan bio napolju,dosao malopre,pogledao rezultate , i shvatio da sam ustedeo sebi jedno 500din :D

6. Ја сам пунолетан за мање од мез дана хех

7. Dobra ponuda sutra.

8. Ја ћу да играм ово код не узмем довољно новца да се извадим из дугова, а онда ћоздра воздра. Једноставно не може. У ствари играћу али социјалне тикете чисто да имам шансу да изненадим и опљачкам кладиону тикетима са 3 прелаза из знака у икс лоло

9. Evo vam moj tiket:

Manchester City - Manchester Utd 1 (2.45)
    Silkeborg - Odense X (3.15)
    Luzenac - Orleans X (3.00)
    Vaduz - Chiasso X (3.20)
    Halmstad - Trelleborgs 1 (2.15)

Kvota: 159.28

UDRI!!!

10. MakaronMaster dobar tiket :)

11. Dobri tiketi danas, al se plašim da igram slab sam s kešom

12. Ipak smanjio ulog na 9000....naci

Luzenac - Orleans 1 2.25

Ulog 9000
    Dobitak 20250

13. Ja opet stugla svu lovu preko neta. Ostala mi još cijela dva ojra. Nemeš proći tiket zadnjih dana pa da ga jebeš.

14. Daj jebote, danas 3 para ne možeš povezati.

15. Po20:00 3249 Luzenac Orleans K1 2.25
    Po21:45 412 Sporting Academica K1 1.50
    Po19:50 326 Mac.Tel Aviv Mac.Netanya K2 3.70

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.