Кладионица

1. ДОРТМУНД ЈЕБЕ КОПАЧКОМ У ПИЧКУ ЈАКО НАЈЈАЧИЈЕ!!!111

2. Da ti igraš ove kvote bedne. To se igra sistem i narokaš prelaze i samo aminuješ dok se ne završi.

3. Да се надам да ћу убости неки нелогичан прелаз? Нека хвала. Доста сам лупала са већим квотама и ништа не направих, овако бар имам сиће за клађење сваки дан :)

4. Neeeeeeeeeee! Pa da li je došao jebeni x?! A danas gledam da tu stavim x, života mi, jer mi je baš smrdelo da će nešto namestiti jer im aposlutno jebeno ne treba! Aaaa, brate! Koji kurac bre više!

5. Јебени икс. Да су бар изгубили већ ме овако само изнервираше. ПУ!
    Ал боле ме курац спасио ме Дортмунд, мој љубљени :Д

6. Jebote, ovi ljaljani na Sokeru 'ladno i dalje nemaju sutrašnje (već današnje) finale Evrolige, tj. ništa od basketa. E živote... Al nema veze, taman ću to lagano u kladži da odigram. Odlične kvote su na Čelsi i Junajted, pa i na Juve, za koji verujem da će se pobedom oprostiti od ove sezone, mada ne mora da znači, možda baš nameste slepci. Uglavnom, sutra tj. već danas, će mi prioriteti biti svakako oni timovi kojima baš trebaju bodovi. Doguraću do neke kvote 3 i staviti soma i aupičkumaterinu!

7. Ja ovo odigrah još prije par dana sa onim bonusom, a sutra ću, ko i ti da mećem na ove kojima očajnički treba.
    http://www.dodaj.rs/f/L/oa/49s9ZHay/capture.png
    Singlirala sam i da će Kimi dosvoji jedno od prva tri mjesta u trci sutra, kvota 1,85. Po meni je to poklon kvota, pogotovo zato što je Hamilton kažnjen pa Kimi startuje sa 4. mjesta.

8. Aj po jedan par svi...

nisam nesto pri lovi, al za 500 kinti moz se sastavi nesto...

ajmo, imam 20 minuta...

9. Jucer drugar poslao par fikseva, 2.50 kvote, prosle, nisam bio tu da postavim...Ja jucer metnuo za 5 hiljada Zvezdu 1, Rijeku 2 (jedan od tih fikseva), Arsenal 2, Bolton X2 i Malagu 1, pa sta bude... Za danas ima utakmica koliko osh, polovini treba za nesto, tako da verujem da moz' da se uzmu pare...

Ja cu da odigram Inter 2, Viljareal X,Rayo 1 i jos jednu da smislim neku kretensku ligu 2+pp, za hiljadu...

10. ne bi se ja zajebavao sa Radom...

mozda sam neobjektivan jer navijam za Rad, al meni tu nije kec...

11. Kao što sam i napisao.. Jagodina više golova u prvom..tiket
    Danas jedan zbogom sirotinjo tiket lolo..

12. Ај да измалеришем .... У петак ми дошла Кордоба, јуче дошла Звезда и за данас чекам Арсенал, Наполи и Малагу, квота 6.21.

13. L@ki uzimaš pare
    Moji današnji tiketi:
    TIKET 1:
    Mančester 2
    Totenhem 1
    Brest 1
    Valjekano 1
    Arsena 2

TIKET 2:
    Mančester 2
    Totenhem 1
    Arsenal 2
    Malaga 1
    Napoli 1
    i to je to

14. Ne bih ja baš igrao na Junajted.. Ako se pročuje da Siti vodi, ovi će se smoriti i samo će čekati da se završi utakmica. Tako je meni bilo kad su igrali Siti i Bajern a u medjuvremenu se pratila utakmica Viljareal - Napoli.. Niko jebeno neće da napada..

15. Ja bih na tiket munuo Kopenhagen, i Tvente, pored Mancestera, PSG, Napolija, Malage.

Sad se i oko njih premisljam, mada Totenhem hoce da juri LS i sa deset igraca.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.