Кладионица

1. Da sam Fejze znao pa da bupnem 500 kinti...

2. Nemoj mi samo reći da ti je ovo što si dobio malo? :)

3. 11 crvenih?

pa malo li je na ovu glad...

4. ја од сад пратим пеђу шта год да одигра а у курац...

5. Makaron, Javio... ma gde mi malo, ne kažem to... gde ćeš lepše nego da budeš 10900 dobar na tiket :)
    Nego to kažem jer sam se baš razmišljao koliko da stavim, ma rekoh nema ovo pojma, ajd bolje da izgubim 100 nego 200, 300, 500 dinara :)
    Fejz, nema od mene leba.. i ja jurim po netu, po blogovima, gledam šta ljudi igraju, pa prepisujem i kombinujem...

6. Pedja, i ja onaj dan tako sastavio tiket...sve sa vuke tudji saveti, nista razmisljanje...

rad 1, reko seljacina valjda ili blejk
    vojvodina 1, reko gazimudo
    hajduk 1uz 3plus, reko bvdlga
    i dodao gais-getebrg 1x...to sam sam...

proso za 21 hiljadu na soma dinara...

7. Pa baš to Javio... ne vredi ovako, kad ga ja sastavljam, obično izbudalim nešto i samo pucam pare. Bolje da slušam druge, pa ako treba i da platim za to, al da budem u plusu.
    Za sad nije loše, al ajd neću ovde još da pišem ništa dok ne prodje neko vreme da vidim kako to ide.

8. steta sto je kraj...jebaga sad osim ovi kvalifikacije nista...

cekamo evropsko pa da ih oderemo...:))

9. Ma bre, baš sad mogu pare da se uzmu na te indijanske lige, a u ostalom uvek ima nekog basketa, tenisa i sličnog... Vidim da svi bataljuju kladžu do septembra, ja sam tek počeo da igram :)

10. ja kladzu nee bataljujem ni kad je post...

11. Ćuti, dobro da si rulet batalio :)

12. pa i nisam....al dobro, necemo o tome....:)

uzeo sam im prekjuce i danas 600 jevreja ukupno...

jos 6 iljada i na nuli sam...:))

13. Nadam se da nije 6 hiljada evra :)

14. jeste...u ukupnom skoru...:)

znas kad pridju ovi neki stolu pa vide da imam 25 iljada kredita...i pitaju koliko si uso...obicno odgovorim

"danas, juce ili ukupno?"

15. Ti si lud tip, 100 posto...

16. editovao post...

17. To ne menja činjenicu da si lud tip :)

18. ne menja....

svako od nas je lud na svoj nacin..

neko voli zene, neko voli drustvo, neko voli da se zeza, neko da pije, neko da se kocka...

a ja eto od svega po malo...:))

19. Насра мене пре 2 дана, и то поштено...:D

Телеоптик gg3+
    Чукарички gg3+
    Леотар gg3+
    Мјондален 1
    Бран 1
    Викинг 1
    Стросмгодет 1
    Гефле 1
    Касимпаса 1
    Есјеберг 1

За 30 кинти, 13 сома динара... Молим лепо...:D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.