Кладионица

1. Džankela znam sisteme,samo što sam mislio da je komplikovanije. Kod mene kladža nema ni pola što imaju mocarti. Kad vidi čovek tebe reko bi,ovaj se na kladionici obogatio al jebiga ...

2. nisam igrao nista 15 dana kontam. i ne brojim. mada danas razmisljam da opicim ovaj tenis za 20 evra, i 10 evra na lejkerse minus i orlando minus. po meni je dosta sigurno, a takve sam parove cekao.

3. mozda te ispratim ove minuse

4. pa pazi, lejkersi su sigurniji, uvatio sam ih proslu, ista granica bila dosao debeli minus. nece biti nesto efikasan cikago, a odbranu nek odigraju prosecno i minus je realan. a orlando i fila, obe neefikasne ekipe, mada me plasi da ne bude onaj fazon kad igraju 2 fenjerasa, pa oba daju stotku, i natrpaju se.

5. Na nagovor ortaka stavijo 1400 na Patlidžan.

6. Blejce, ja hteo isto da igram na Partizan,a onda video da je kvota 1.35, zgranuo se, i odustao. Kontam ja da ce mozda Igokea da olabavi malo, al oni su ovde ipak favoriti sto se mene tice.

EDIT: EVO GA ONAJ JUCERASNJI: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2041308-1064

7. DA L' ME JEBEŠ?! Au brate, saučešće... Inače, ja juče, pre nego što sam krenuo na fuzbal, setim se da sam igrao sinoć NBA. Pogledam, i prođoh ono što sam stavio sve u plus. :D I taman toliko stavim na Patlidžan. Rekao mi je ortak, oni ako ovu ne dobiju, gotovo je nemoguće da će ići na F4 jer posle toga Zvezda igra i protiv Radničkog i protiv Budućnosti, a mogu da puste, tako da ono... A ako puknu, radovaću se jer neće otići na F4, tako da je win-win. :D

8. Dobice Partizan ovo...

9. Ajde Njukasl!!!

EDIT: E u kurac.

EDIT : E jebiga,tako blizu,tako daleko

10. TO BRE SALZBURZE, JEBEM LI VAM TOLETA AUSTRIJSKOG!

Od 2:0 do 2:3.
    Ok nema max dobitka,al nek ispostuju jos Liverpul i Totenhem sa 2 gola, i extra ce da bude!

11. Za koliko Gazi? :)
    JEBI PATLIDŽANEEEEE, JEBIIIIIIIIIIIIIIII! :D

12. PAPISSSSSSSSSSS DEMBAAAA SISEEEEEEEE GA ŠUKNUOOOOOOOOO!

13. Eno ti na prethodnoj strani tiket..

14. Gazi, jel se dobija neka parica sada i ako Real ništa ne uradi?

15. NE, mora barem jedan od ona dva tipa da prodje! Al to mi deluje dosta sigurno!

16. Takoe Patlidžane! :D
    E da: zna li ko posle koliko vremena mogu da podignem kintu u Mocartu?

17. blejce, ja mislim da moze odmah

18. Proso sinoc NBA
    Atlanta Bruklin 2
    NJujork Juta 1
    Memfis NOH 1
    Finiks Hjuston 209.5 manje
    kvota oko 8,7 bila uplata 100
    a danas uzo kintu na ovome
    Ajax-Zwolle 1
    Newcastle-Stoke 1
    Juventus- Catania 1
    Olimpiakos-AEK 1
    kvota 3,6, uplata bila 1000

19. Sad odigrao za 1200
    Inter-Bolonja 1
    Lazio- Fiorentina 1x
    Lion- Marsej 1x
    kvota 3,3 otprilike

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.