Кладионица

1. Dajte nekoga fudbala sutra neka kvotica 5 sto onako lagano prolazi :*

2. saša daj NBA za večeras

3. Toronto - Miami > 197.5
    Atalanta - Dallas > 202.5
    Boston - Cleveland < 189.5

4. obrazloži malo bem te ja zašto baš ovo :D

5. Meni ostalo jedno 4,5 enbieja, i bataljujem kladžu.

6. ja još noćas igram i to je to. nema leba od ovoga

7. Pa to. I odgledaću utakmice čisto onako i to je to.

8. Sta da obrazlozim :D
    tako je kako je, nema obrazlozenja!

9. đžabe već sam odigro tri tiketa, dva online, jedan uživo
    ako neko oće mogu da napišem šta sam odigro, jer ne znam onako da okačim tiket da se vidi ha ha

10. Ja odigro 5 za Enbiej, noćas gledam i kraj. Nema dalje. Uživo mi je sve pare pojo majku mu jebem.

11. ja u sistema konstantno jurim Njujork, samo ih čekam... Valja na Finiks i Dalas odigrati, fine kvote.
    a poeni igrača:
    Pirs preko 14.5
    DeRozan ispod 21.5
    Grin preko 16.5
    O. Džej. Mejo preko 14.5

12. 4. je onako kako bi trebalo bit', but NBA- where amazing happens

13. U taj imam najmanje povjerenja vjeruješ li mi ...
    Ovaj zadnji mi je kul nekako, samo da lejkersi dodju, i lako je onda.

14. ne pamtim kad sam navijao ovako kao za LAC večeras protiv SAC, govno umišljeno Kazins... A i mislim daće Boston dobiti, mada, možda Kajri napravi ludnicu

15. jebeni klevland, ne znam što sam od njih očekivao mnogo više ove sezone...kajri mi bolji od vola smrdljivog prepotentnog

a kazins je jezivo odvratan lik...kolki je ugovor on dobio ove godine?

16. 4 godine 62 milke

A Bil Simons je u privjuu lepo predvido za Klivlend, propast sezona od koje se dosta očekivalo... a više je bilo onih koji su verovali da je Klivlend plej of tim ove sezone

17. jebote....još na reklame i sve ostalo...i kad im ode na porez opet ostane previše...pa šta rade oni sa tolkim parama, kako oni to troše nije mi jasno

18. Meni je grdji jebeni Grifin no Kazins. A jebaće ih jako Kazins, popičkio je u prošloj.

19. š'a da ti kažem, sve se može kad se hoće, valjda

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.