Prijava

Inspirisan OVOM definicijom otvorio sam temu da bi ovde komentarisali o gorepomenutoj temi. Dakle, svidja li vam se... zasto.. sta... kako......

Ja lepo kazem da u normalnom smestaju nije lose.

Samo zanemarite ostale destinacije i poruke tipa ,,Ma u Bugarskoj je bolje a jeftinije'' bla bla, samo o ovome komentarisite.

Био сам прошле године у Црној Гори након 8 година, у Бечићима. Никад је нисам нешто посебно готивио, али након прошле године сам одлучио да се не враћам више тамо. Огавно је, јавне плаже су препуне и велики је ризик да ти нешто украду, мора неко нон-стоп да дежура код ствари, а и људи буквално седе једни другима на глави, можеш да се заразиш нешто. Због тога си принуђен да идеш на приватну плажу која се уопште не плаћа мало, плус би ти Црногорци и кучеће говно наплатили да могу и нон-стоп нешто кењају кад виде да си из Србије. С друге стране, кад су у питању Руси, којих има ненормално много последњих година, присуствујеш масовном увлачењу у дупе од стране примораца.
На сву срећу, имао сам воду, али знам људе који су имали редовне рестрикције, и то не у брдима, већ ту, поред мора.
И држава је мафијашка, па гради где ко стигне, тако да су туристичка места обрасла зидинама између хотела, кроз које се једва пробијаш да би дошао до плаже.
Не дај боже да се неко разболи док је на летовању у Црној Гори, мислим да би му продали пола изнутрица италијанској мафији.

Ne hvala radije ću na letovanje u Avganistan.

ja bih isao u crnu goru na letovanje, ali ne znam jezik jbg...

A kako funkcionišeš u BG-u kad već ne govoriš crnogorski? :D

Ma Ada i Srebrno jezero su zakon. Mi Romi jedva čekamo da se ugreje voda, pa da možemo da se (o)kupamo.

Isto kao sto funkcionisem van bg, kada odem kod prijatelja iz unutrasnjosti da veceramo padeze ;)

crnogorci su prilagodljiv narod,pa ovde pricaju nasim jezikom :D

Ne daj Boze nikome... Bolje ici jednom u 10 godina na Kubu, nego svake godine u Najcrnju Goru.

Ni meni se ne dopada nesto posebno Crna Gora.Ne zbog Crnogoraca,nego zbog nehigijene,uskih ulica pored plaze,buke,njihove hrane od koje mi odmah muka.Od morskih plodova mi inace nije muka,ali jebi ga ne mogu to da jedem jer to nije moje gorivo!Vodu ne smem da pijem,nekako mi je odvratna.Razlika je i u cenama,sve je u evrima i ja u glavi moram da se konvertujem iz dinara u evre,a pod takvim uslovima koji vladaju u CG ja ne mogu da se skoncentrisem ni na koju umnu radnju.

Da se i Crnogorac javi. Ja kad idem na more, idem obdanice, u Sutomore isključivo, jer mi je najbliže, a hrana je svuđe na primorje gora no u Podgoricu, lično sam se uvjerio. Sve je skuplje. Baća se smeće po plaži. Piša se u more. Barem ja to radim. Stoka vozi glisere tako da se čudim kako dnevno ne otkinu cca 10 plivačkih nedužnih glava.

E, da, svi vele "Ajmo na more, ima Srbijanki, jebu se ka' lude." Dobro je što su ove naše čedne kad pođu na more.

Ja iskreno, pored svih zaraza, restrikcija vode, nerealnim cenama i sl. obozavam Crnu Goru. I tvrdim da tamo moze da letuje samo onaj ko ima jaku volju da izdrzi sve to, dok ostali normalni ljudi ce pre ici u Bugarsku ili Grcku za iste pare.
Za mene nema te ponude koja bi mi zamenila jedino NASE i najlepse more. Isto vazi za Crnogorce.

Bugarska i Grcka ne kostaju isto kao Crna Gora. Grcka je daleko skuplja dok je Bugarska tu negde (dva najjeftinija letovalista na Balkanu). Bugarska nema more ali ima dobro organizovana letovalista a Crna Gora ima prelepo more i lose organizovana letovalista.
Ja rado letujem u Crnog Gori i ne prepoznajem vasa razocarenja. Bar ne u Herceg Novom. Ada Bojana je takodje odlicno mesto. Stvar je izbora, samo napred i zatrpajte Budvu i neka vam uvek prve asocijacije na Crnu Goru budu Budva, guzva i nestasice vode.
Slazem se da je prljavo ali za te pare ne mozes bolje letovati.
U Bugarskoj sam jednom letovao i ne bih ponovo otisao tamo. Mozda gresim, ali ja letovaliste cenim prema kvalitetu mora. Zezanje ce svuda biti isto.

@Mensur - Nisu cedne ni vase ni nase. Ni na moru ni kod kuce. A opet, ima mnogo finih devojaka.

CG ima najlepše more. Ali je provod u Grčkoj bolji.
Lepših devojaka ima u CG-u, a momaka u Grčkoj (to su većinom Srbi;))
A nešto mi ne deluju gostoljubivo, ni jedni ni drugi.
Put do Crne Gore je strašan, dok je do Grčke kul, ali se dugo čeka na granicama.
A cene su skoro iste, čini mi se.

Put nije problem ako ides avionom...ali da ..nema svuda aerodroma ;)

Zato je dobro da ides na selo avionom. Ima njiva, pa lepo ateriras... :)

Ne znam, ja se slabo kad vozim avionom, imam svoj helikopter, za 5 osoba, a Crna Gora je mala, pa svuđe brzo stignem i nađem parking lako.

Da Mesjo, mi seljani i brdjani nemamo potrebe za tim. :) Al' moramo biti gostoljubivi, pa da docekamo Gradjane. :)
Enivej, ivo, rekao bih da je Grcka bolja. Mnogo veci profesionalizam za malo vecu cenu. Plus sto je lepse more i ima vise ljudi. Mesja, nemoj mi ovo uzeti za zlo, volim ja tebe, al' ti ne volem more. :D

Neka Neo, ne bih slucajno da se nadjes na njivi u trenutku sletanja aviona...

"Avion sleteo na njivu u Klitoricima podno Vaginova. Povredjen ratar." Blic ;)

Ma Jadransko more je 10 puta bolje nego Egejsko. + što nema onoliko meduza, morskih trava...
Što se profesionalizma tiče, slažem se. Mada bi u Grčkoj trebali da budu još gostoljubiviji, s obzirom na pare koje im ostavljamo. :)