U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Gazimudo
Moje za danas:
http://prntscr.com/27og7y
Jebote pas. Nek pusi kurac i Birmingem, i nek popusi kurac ovaj Barnsli.
DJENOVA SAMO JOŠ JEDANNN
Jbg , Šomi brate, pa nisam ja kriv već Lil...
a i koji ku*ac sve prepisuješ ololo
Jebem ti mrtvoga ćerćija, koji u zadnjem napadu, umjesto da asistira šutira 24 metra od gola, dabogda dobio rak na kurcu, pa morali da ga sijeku i onda sve to pojo, pička mu materina.
Dajte 1,2 prelaza za sutra sto mislite da ce doci a nemate muda da odigrate.>
DAJTEE!
DAJTEE!
Valensija - Osasuna x-1
Pari Sen Žermen - Olimpik Lion x-1
Dabogda poginuli ovi iz Porta, pri povratku kući.
Hvala zajk :)
Valensija - Osasuna x-x
Pari Sen Žermen - Olimpik Lion x-x
Ovo da Saleta zbunim :)
aj se kladimo Makaronac... ajde,ajde,ajde
NBA za duplanje, aeaeaeaea.
Totenhem - Manutd 2-X
Hul - Liverpul x-x
fin dan bio, još da nije Porto zajebao ali nema veze, poginuće oni večeras
Za sutra od mene
Hannover-Frankfurt X
Chievo-Livorno X
Granada-Sevilla X
Fejenord - PSV Ajndhoven 1-x
Juventus - Udineze 1-1
opaaaaa idemoooo do dobitni kombinacija
2 od 6
3 od 6
4 od 6
idemooooo
ИДЕМО, ЈОШ ДАЛАС!!!
Bravo Sreto za tiket,a Šteta što na njemu i Selte nema.
A U KURAC
DAJTE 4,5 ONO REALNIH PRELAZA DODIGRAM PA AKO DOBIJEM DA SLAVIM
IDEMO VUKAJLIJASI!
Е, ал' сад гледам, нисам упис'о Маинц - Дортмунд овде, а игр'о сам да оба дају гол.
Cek, koji je fazon ono npr 3+4/5 za sistem?
У последње време ме јебао један пар за добру кинту, то је страшно. У понедељак сам пис'о да сам погодио 12 од 13 (Хапоел Бер Шева распала, а била најмања квота на тикету), а тај дан одигр'о још један тикет, који сам заборавио да поменем, од пет парова погодио 4 (сјеб'о ме Алборг). А и данас ме сјеб'о 1 пар: прошла Звезда, на Јагодину Х2, Арад-Рамнику Х2 и сви парови с овог живог тикета осим Арсенала, Борусије, Њукасла и Даласа, које сам додао у овај тикет с текмама које ми још нису почеле. А тај пар што ме сјеб'о, био Спартак из омладинске руске лиге. :Д