Кладионица

1. Draza debilcina e, daj nek ga banuje neko. Koji mentalni sklop treba da imas da nekome ko god to bio baksuziras jbt

2. E tako se to igra, de neko da otvori temu za igrace da se odvojimo od ove buranije 20 din

3. Jesi se podigao na -0.9 ara?

4. I nek bude password na temi 100$min, da ne moze svako uci

5. Moze bombas xd
    #nosomikajgana

6. Dionisijo da li imas predstavu kolko je dole ar?

7. Псето, ако желиш да сазнаш на који начин можеш за девет дана од тих 30 хиљада да направиш 300 хиљада, напиши пост са садржином ДААРМИН

8. A reko sam dacu arminu soma nema sta pa cemo zajedno da igramo to sranje ima pravo arm ima nesto i u druzenju i sprdnji ne samo u zaradi, ja samo da vratim jos 400e i opet cu igrati iz zabave i hvatati kvote 4-9 x-2 ili gg3+ drugo

9. Псето има муда!

10. salio se za banovanje sta se cimas odmah

11. Mislio sam da ovo nije jedini dobitak ps. :(

12. А нисам видио да је псето то написао. Напушите ми се курца сви од реда. Плс

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.