Кладионица

1. (Tek) sad sam skontao da su ps ujedno i moji inicijali.

Sreća da sam bio u Va (kući) sinoć, inače ono ubistvo što je bilo, među ranjenima bio S.P. ne bi mogao objasniti majci da nijesam ja. lol

2. Hahahaha, da je bar Pera, Peró.

3. Pa nije jedini dobitak jbt pogledaj jucerasnji dam na forumu tj prekjuce nego je ar dole kao na vracaru brt

4. Izdao me Janis.

Ja sam iz fazona da se ne kladimo vise,ne mogu ovako vise, suza suzu stize.

Stoke 1
    Valencia 2
    Udine 1+1
    Kaljari 1i2+
    Chaves 2-3
    Booker +

5. E stvarno aj se ne kladimo vise

6. Osim dvojke na valensiju to je danasnji poklon, digli su formu jedino su ih atletiko i barsa(ciganski a kako drugacije) dobili u zadnjih 5 tekmi ostalo pobede a ovi se raspadaju bukvalno

La korunja - Valensija 2
    Kvota: 2,5
    Ulog: 6000rsd
    Potencijalni dobitak: 15000rsd

7. Cao brndiga malo mi krivo sto si prvi tipovao na valensiju a ja cekao da neko dodje na temu jer sam je i zatvorio sinoc pa da ne budem zaludjenik ali svakako mi je milo videti te skoro kao armina kako si ovog jutra prohladnog da li si sinoc mislio na mene, romu i inter dok zenu grlio si?

8. како је прошао армин за викенд?

9. Dragi prijatelju evo malo kornfleks zdrav zivot i ishrana,to je prvi pocetak jos samo kladze da se otarasim i bicu kao nov ali do tada samo Valensija dvojka i jaka grmljavina!

10. E jbg ja pojeo vesalicu :( al ok je to nije mleveno meso tako se tesim xd ko ce docekati da pocnu tekme brt aj se ne kladimo vise

11. Truce armin je dobar skoro dva soma(ne znam kolko je usao) samo juce eto ti ga sada kad zelis da se nasladjujes tudjoj nesreci

12. наопако да се наслађујем! баш сам цео викенд мислио како бих волео да му мало крене.

13. Od sada ja pazim na njega ppd mojim je patronatom ko hoce da prica sa njim mora prvo da pita mene nego bezobraznik nema ga jos a rekao je da ce da ustaje rano ajde armine ustani lagodan zivot jahte i kokain nisu daleko

14. Pratim Valensiju sa 1000. Vrv cu dodati i Stoke 1X

15. Nemoj da si alav 2,5 je sasvim dovoljna kvotica za somacu a ako je vec vezujes vezi je sa nekom 1,4-1,5 cisto da pridje cetvorci i boli te kurac

16. a ponedeljak je, ne znam sta bi drugo mogao. Slaba ponuda...

17. I mene ante obori jbt, samo 4 je morao sa sa za celu cetvrtinu i da kurac, silovao mnogo
    A jaci tiket pokolj jebeni dalas hjuston ko aba liga palo poena

18. Pap sacemo naci nesto

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.