Кладионица

1. Imas li neki folder samo sa njegovim slikama, treba mi

2. Juce sam opet oplakao na tata suncokret

3. Imam nesto na kompu, Pir ima sve
    Šta će ti? To iz rl niko neće da kapira gledaće te ko da si lud

4. Da uzivam, nisam lud drugima da pokazujem xd

5. Hahaha jao dodje mi da plačem sad

6. E Bohore majmune jebala te vukajlija

7. Bvlgdga druže dodaj me na stimu da dotom napumpamo penis da nam polude familije

8. Prvo jebem sve po spisku ekipi Chaves sto ga primi u 45+1, pa ja ne uzmem 50 hiljada dinara(a to pp 5 'iljada).

Zatim americko kineskom govnetu Jeremy Linu koji da u prvom 14 poJena a onda ne da nista posle jer ih naguzi Cikago,sve najgore zelim,zajedno sa srpskim hrvatom BB sto ostade na 15 ,ceo Bruklin da se ugasi sve im jebem.

Deki add me same same nickname

9. Ne mogu vise da se kladim

10. E aj se ne kladimo vise

11. I mene malo iznervirao chaves kad ga tad primio jer igrao sam 0-2 (nemojmo se predavati sa ogranicenjem golova brt izdrzi mi smo pravi magovi ove igre) a jos vise kad su ga dali u 60 i nekom. Sreca pa je tako i ostalo pa sam u plusu jbg a plus je nesto sto se voli sto se obozava sto inspirise sto nas nosi napred

Budi uz mene danas lepi moj osecam da cu im danas zadati ne fatalan nego onaj udarac od kojeg se tesko oporavljas poput mog slavnog pretka vojvode stepe stepanovica e takav udarac planiram da im zadam danas MISIJA SE NASTAVLJA JOS SAMO 370E

12. Besiktas danas ako ne uvali napoliju dva komada pa ja evo ne znam

13. Centralno grijanje Arm :D

14. pa ja sa otvorenim prozorom spavam koliko prze jebeno, je l potreban toliko taj jorgan, plus dodatno grijanje gasovima :D

15. pa ne griju posle 22-23 i tek u 5-6 ujutru počinju
    bilo je sinoć oko ponoći malo zima mogu ti reći, minus 3-4 napolju bilo
    :D

16. Bolje grejanje imamo nego u bosni hahahaha

17. Ljudi znaci placem kunem vam se, cale moj je BOG, sinoc mi salje mali igraj Veksforda 4+, ja mu se jutros pozalim kako pada 3 dana za redom po jednu tekmu za ozbiljne pare, on krene da mi prica kako on nema Caves nigde na tiketu i diktira mi sve sto je doslo juce, i ja kao alo matori poslao si mi Veksford 4+, on kao ne, BOTOSANI sam ti poslao, a sve u porukama imam, ne jebe zivu silu matori, tera po svome... XD

Pseto dodje mi tako period u danu, sinoc sam bas bio raspolozen ali kad padnem tako par dana za redom tikete, nije mi ni do cega, gubim samopouzdanje, stavljam neke gluposti na tiket, prekinem da se ogranicavam sa golovima, sve ode u kurac.

Danas razmisljam da stavim 50e na nesto, samo da prodjem, fazon Atletiko kec i Arsenal x2, jebes mi sve ako Rostov ne bi poveo ili Ludogorec dobio.

18. braćo hoćemo li jebati čempions ligoa????

19. can I get a DA, OĆEMO

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.