Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
нећу да везујем, само ме занима колико је поуздано, нека је и 3 квота ако је релативно сигурно.
Ako te nije žao meda što kupuje tvoja devojka ti slobodno druškane
http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1abf818d096017d8f2631e/tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif
Ja sam poprilicno siguran ali ne bih nikoga ubedjivao pa da posle ps bude kriv :'(
Uostalom mrs u kurac 5,40 sta oces vise 700 kvotu da neko kaze
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201204/3163/disdain-o.gif
а усрао си ме баш сад
Edit: Ovo je bokseru, pseto upao u međuvremenu.
Za cou samo kvota 83940 i 12 kupona za kafu rade posao
Ide 500 ojra odma na to
Bog te jeb'o samo sam pitao koliko je sigurno, jebe mi se i da je kvota 1.8 ako je ozbiljna priča.
Deky galantni gospodin
Dobro coa nebitno sprdam se jer kupon za kafu, ja sam preneo sta sam imao 100% sigurno nije jer nisam ni berluskoni ni arkan ali ako smem da iznesem svoje misljenje JA VERUJEM
Bazel gg
Benfika 1
Arsenal 2
Borusija 1
Siti gg
PSV gg
uložite jedan arminov prst i dobićete tri šake
kontate, kvota je 15 xD
Kako na 888bet da uložim novce? Jedino mi nudi "by phone".
planiram večeras da vam se pridružim u sportskoj prognozi makar simbolično, što nisam uradio još od afere DAŽAJK
Odigrao sam u sokeru ali na 888bet je mnogo jača kvota
Koja je dojava picke sto ste me preskocili alo
počelo u 18, neki njemci
neki pire protiv hamburgera
Molio bih gospodina Izjem flips da se javi povodom pitanja u vezi 888bet hvala