Кладионица

1. Idem sada do kladze da pitamkokko je ovaj stavio na ovo ako je manje od 100e glavu cu mu otkinuti pizda mu marerina

2. 100 dinara, ne moze manje na singl

ja sam mislio da je iz iksa u 1 ili 2, kad ono

3. Hahahaha pseto.

Beni, budući da je favorit poveo u 41. minutu, nemoj da stavljaš ništa da će prvo iks biti.

4. Ja gledam u flashscore i navijam

5. A kupujem karte ljudima za Tajland uporedo, ako ga ovi daju zavrsice u Mogadishu

6. Apiš me za pišu xD

7. Samo sam cekao, ali me mrzelo da stavljam drugi grad

8. pa zato i pitam, možda gabovi uteraju u 45+

sad je kvota vrv 15

9. Džabe bacaš pare. Sad su skinute kvote vrv.

EDIT: Poluvreme, etone može se pošteno, mora na tursko-italijansku štelu.

10. изгледа да имамо новог кандидата за популарни епитет злојавџије

11. Izgubio sam sreću Dominik Rohracker je ime moje nesreće

12. Samo jedan može biti pravi! dežavužavajk!

13. čeka se još iz keca u iks i suv iks

14. nije sreca para puna vreca

voleo bih da imam priliku da testiram gore navedeno

15. Evo gledam u tiket 20k je stavio burazer(nije radjardov, zovem ga burazerom jer nije lagao) bed lak gajs

16. MISIJA JE VRATITI 470E OD SADA AJMO IDEMO VIJENA PA ZA NIKOLASA KAD JAVE JAVE

17. Au. Dobro idemó dalje šta

18. imam ja za uzivo kladjenje, gde i na sta treba da se bace pare ;(

19. Prvo napiši DAPSETO

20. Besiktas 1+ prvo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.