Кладионица

1. E jebem ti benfiko mamu

2. Хахахахаха

3. Само ме Гладбах обори лоло

4. Došao onaj Dekijev za vađenje, a? I Čegijev?

5. Cegi jesi prosao ili se dernjas bez veze, aj makar neko?

6. Dosao mi atletiko na uzivo :)
    Eto novca za nba,sad cu da im jebem mamu!

7. Ja na nuli danas sto ne mogu reci da nije dobro

Edit: u minusu dva soma ok sam ipak

8. Pa da. Evo ga i jebeni Atletiko. I opet me baca samo jebena Barselona, jebem im decu onu cigansku. M'rš.

9. A jbg, Čegi, ja gledam ti još navijaš, reko dolaziš i ti :) Znači za po gol Sreta, Pseto, Čegi, Dio

10. Dva tiketa prosla na poluvremenu a tri mi pala za po gol, bas sam ih mogao jebati danas :(

Edit: dva za po gol a jedan malo vise onaj minorni jebo njega

11. I mene Barsa, ili bolje Siti, njih i više mrzim, mame im ga baš urbane

12. PA ULEGNI JEBO JE BOG U PIĆKU DA POLUDI MOJA FAMILIJA

13. E aj se ne kladimo vise

14. Pa kako da pogodim tikej jebeni

15. За сутра севиља динамо 1-1&НГ (2,40)

'начи, задњих девет чини ми се Динамо изгубио и то осам без датог гола.

И сутра ће да се нађу паметни и дају 2-3 комата гарант

16. Da su ih bar ošurili 7:0 i da ih oteraju u picku materinu, nego jedini mrtvaci koji nisu dosli gg, od 256 ekipa, jos omasili penaltik jebo ih Ševčenko u kurac.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.