U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Деда је напустио кладионицу негде у 42. минуту. И даље је вероватно клео. Све док није сазнао.
Pustite coveka u picku materinu mozda je vadilica bila
Nije lepo smejati se jbg
Да л је реално да су једине гол гол утакмице тамо где играју Луксембург и Гибралтар јебени?
Мада у остале две од три играју Андора и Фарани, тако да је ово ок кад боље размислим.
Dal moze zvezda da izgubi danas jebem ti
Ne može, naravno.
Ma znam da 99 posto nece nego o hendikepu 5,5 razmisljam brt zvuci fer. Jaki su na centru a mi osim kuzmica nemamo teskasa ako napravi 2-3 faula bicemo u ozb problemu a ako ne bude pravio faulove oni ce davati koseve jelte
Dženkins 8.5+
Irving 24.5+
Zvezda 2
Belgija 1-1&3+
Portugal 1-1&3+
Koja kvota ovo somi
Imam i Gudurića, ali ću na njega pasti verovatno. Sa njim je 23
H2 ja mislim. Jbg nije baš ni Žižić Shaq, a osim njega i Šakića nemaju baš neke napdačke opcije. Tako da mislim da ide Zvezda sa hendikepom.
Eno sad vidim pekovića u kafani na zlatiboru, verovatno valja svoje apartmane, kad ubodemo 20 igrača na 100 dinara u utorak na EL, i zabodemo 300k, kupujemo svi po skoro cela dva kvadrata!
Finansiramo partizan. xd
Gde ima da se prati uzivo aba statistika?
www.aba-liga.com
evo shomy opet solidno pogodio, ako ga ne izda djenka i veceras uncle drew
Belgija 1&2-5 brt
Lagano će doći ono što sam okačio, još Irving ostao samo, a cenim da će on ići preko 30.
Ali džabe kad sam konjina stavio i Gudurića, mala mi kvota bila.
Čisto da se ispoštuju igrači i noćas
http://i.imgur.com/ppAvGPE.jpg