Кај сам рекел
ne znam ne citam tvoje postove nikad xD
Ок бомбас :D да си чито не би бацо паре на вавринку
Шта се дешава ако сад повријеђрни Раонић одустане и дође Гофан који је резерва, како се гледају бодови и табела?
imam dojavu za sredu, druga liga srbije, igra mi drug drug u jednom klubu, pa cekam da mi potvrdi u toku dana i saljem aktivnim clanovima ove teme O/
DAKAJG
DASHOMY23
Pa pošalji jebate ker tri puta si rekao tako, nisi poslao ... :/
Brt, teško će prekosutra opet odraditi ono, prošli put je bilo do jaja, svaka čast, nisam očekivao, ja već prežalio 2 soma, a ono majstorski u pet minuta, častio sam pola naselja. Kapiram da smo im samo mi sa sajta uzeli bar 3k evra.
DAKILOGRAM
Ja sam otoga i od Nikolasovih hrvata kupio X5
Ludi Rasel i družina dvojka snažno večeras
ništa od dojave jbg, dogovorili se da neće nameštati
Stiglo u pvt, tnx Shomy23, uplata pre i posle meca kako smo se dogovorili. ;D
zbunjen sam
dajte i meni u pvt ako nije problem
jebem ti majku
radmilo topola je
Hahaha
jebem ti mamu u picku valdemar ovde
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Кај сам рекел
ne znam ne citam tvoje postove nikad xD
Ок бомбас :D да си чито не би бацо паре на вавринку
Шта се дешава ако сад повријеђрни Раонић одустане и дође Гофан који је резерва, како се гледају бодови и табела?
imam dojavu za sredu, druga liga srbije, igra mi drug drug u jednom klubu, pa cekam da mi potvrdi u toku dana i saljem aktivnim clanovima ove teme O/
DAKAJG
DASHOMY23
Pa pošalji jebate ker tri puta si rekao tako, nisi poslao ... :/
Brt, teško će prekosutra opet odraditi ono, prošli put je bilo do jaja, svaka čast, nisam očekivao, ja već prežalio 2 soma, a ono majstorski u pet minuta, častio sam pola naselja. Kapiram da smo im samo mi sa sajta uzeli bar 3k evra.
DAKILOGRAM
Ja sam otoga i od Nikolasovih hrvata kupio X5
Ludi Rasel i družina dvojka snažno večeras
ništa od dojave jbg, dogovorili se da neće nameštati
Stiglo u pvt, tnx Shomy23, uplata pre i posle meca kako smo se dogovorili. ;D
zbunjen sam
dajte i meni u pvt ako nije problem
jebem ti majku
radmilo topola je
Hahaha
jebem ti mamu u picku valdemar ovde
Hahaha