Кладионица

1. Najsladje pare brt xd

2. http://i.imgur.com/DKsY3JR.png
    http://i.imgur.com/dCFvurc.png

и што је најгоре, не псујем тиму јер је момак почео више него коректно партију него турска говна јебем ли им порекло дабогда их потребили курди све

а лепо сам причао себи кад сам састављао бежи од турака у пичку материну опет ће нешто дркати курац и ево, не видех да ми је тима на два тикета

3. A sto me nisi poslusao za porzingisa brate, bas je bio tipcina danas

4. Fram - Selfoss 1+ prvo pls

5. а пс ставио сам га живмити и онда се баш овог суђења усрао и скинуо га јер је у непроблематичним утакмицама два пута већ изашао због пет пенала и као 'ајде тиму ћу, у форми је а мало више се чува фаулова и ево шта ми направи говњиви турчин

6. Dokle gospode da igramo ovu igru dosta je gospode umoran sam

7. Svaki dan odigram grčki kino 13 17 22 1000 u glavu i 3 puta sam dobio po 65k

8. Mačva danas
    tm1 1+pp
    X
    Tr 2:2

9. Smrdljivi govnjivi lil

10. Auuu pa sad ubacili skokove i asistencije

11. Siti 1x i gg
    Dortmund 2
    Arsenal 1
    Sautempton 1
    Juventus 1
    Bazel 1

Šreder 23.5 +
    Koponen 12.5 +
    Kuzminskas 14.5 -
    Valančijunas 15.5 +

12. Иргао и ја Шредера и Копонена плусеве и још Мелија, Мачијулиса и Папаниколауа, из најглупљег разлога, мале им границе, пребацују са 3-4 коша.

13. Ono za vikend sto sam rekao i odigrao prva lil juce crveni u prvom na kidisali pre toga, odmah druga liverpul ajde nema veze 2 tiketa imam bez francuza izbacio sam, liverpul u prvon crveni isto pa kako da daju gol jebeni jebem ti lazi smrdljivi

14. verujem da je poklon kvota juve 1x i 2 + prvo.2.45 u mocartu.kapiram da ce ih juve pregaziti.

15. Jebemu sumrak u picku krvavu jebeni Sautempton celu proslu sezonu su me jebali evo i sad me jebu jebeni Votford oni da izgube mars majku vam jebem.

0/23 imam uspesnost pogadjanja jebenog Saut

16. Frajburg - Dortmund, crveni za frajburg u tridesetom minutu, 12 (dvanaest) uzastopnih pobeda borusije, i evo kurčina, pa kako bre ovo sve mu jebem dokle ovako

17. Zašto je Dončić stao na 14 a granica 14,5 da bih dobio 40k la ga no

18. Zarila kandze zarila kandze andjela

19. Boban 12.5 + (lol, pa ovde je moglo 16.5 KO-MO-TNO)
    Ukić 6.5 -
    Mozgov 13.5 +
    Rubio 7.5 +
    M. Gasol 11.5 -

Na bobana i mozgova bih stavio dve kuće nego sam osiromašio ovih dana pa nisam baš toliko mogao

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.