Кладионица

1. Kilograme zar nisi pisao skoro da je burazer bad u kanalu sa tim sistemom? Da kalira samo itd

2. Msm svaka cast, al mislio sam da je odustao jer nije u plusu na duze staze.

3. Pa ukanalio se kao konj preko leta, podvukao crtu skoro i rešio da batali i da vraća šta treba, al' ipak odigra poneki tiket vikendom i za lš, zlo je kocka, i eto pogodio ovo, juče opet omašio jednu samo ali na sistemu od 5 ili 6 pa nije bilo nešto para, ume da uleti u seriju, nego ja ne mogu ovih dana da pratim nešto aktivnije pa ga i ne prepisujem

4. Mrtvi Everton jebem im maiku i Runija kosmatog baš.

5. Aleksandre ajde prestani da lažeš narod više liverpul dvojka

6. https://i.imgur.com/owwMQgO.jpg

Sistem je za pičke (tj. nije za nas koji nemamo pare)

7. арcенал 2 у београду даш 5600 добијеш 10.000 шта оћеш лакше

8. Ja kad vidim da je pedja poslednji postovao ovde uvek se nadam da je okacen dobitni neki ubica tiket i malo mi se pridigne penis

9. I to će jednom da se desi, ali neće biti manji dobitak od sedmoznamenkastog, kužiš? :)

10. Kad pogledam ovakav tiket i dobitak, uvek pomislim, jbt sto ja ne igram ovo, totalno je realno. :)

11. deli mocart audi u oktobru zato prdrg ovamo kidise :D

12. da da bas mu je do audija a dobitak 16 miliona -.-

13. данас давали изијему пола године доброг печења је било

14. Udario ga brod kaže...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.