Кладионица

1. Kilograme zar nisi pisao skoro da je burazer bad u kanalu sa tim sistemom? Da kalira samo itd

2. Msm svaka cast, al mislio sam da je odustao jer nije u plusu na duze staze.

3. Pa ukanalio se kao konj preko leta, podvukao crtu skoro i rešio da batali i da vraća šta treba, al' ipak odigra poneki tiket vikendom i za lš, zlo je kocka, i eto pogodio ovo, juče opet omašio jednu samo ali na sistemu od 5 ili 6 pa nije bilo nešto para, ume da uleti u seriju, nego ja ne mogu ovih dana da pratim nešto aktivnije pa ga i ne prepisujem

4. Mrtvi Everton jebem im maiku i Runija kosmatog baš.

5. Aleksandre ajde prestani da lažeš narod više liverpul dvojka

6. https://i.imgur.com/owwMQgO.jpg

Sistem je za pičke (tj. nije za nas koji nemamo pare)

7. арcенал 2 у београду даш 5600 добијеш 10.000 шта оћеш лакше

8. Ja kad vidim da je pedja poslednji postovao ovde uvek se nadam da je okacen dobitni neki ubica tiket i malo mi se pridigne penis

9. I to će jednom da se desi, ali neće biti manji dobitak od sedmoznamenkastog, kužiš? :)

10. Kad pogledam ovakav tiket i dobitak, uvek pomislim, jbt sto ja ne igram ovo, totalno je realno. :)

11. deli mocart audi u oktobru zato prdrg ovamo kidise :D

12. da da bas mu je do audija a dobitak 16 miliona -.-

13. данас давали изијему пола године доброг печења је било

14. Udario ga brod kaže...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.