Кладионица

1. Ma dzaba ima 5 kad ce pojebati sreder, kunem ti se 1:40 mu je trebao za 13 poena pa kebate jedino me bo pobeda atlante vadi haha

2. Evo ga ulazi sroder...a na drugoj strani dzedi osman menja lebrona hahaha nije ni nba ko sto je bio

3. Evo ga i zizic, ovi iz klivlenda kao da je 25+. Mozda i ovaj srodera izvadi sad, jel makar na 24-5,5?

4. Ma na 22,5 pederko dobi petu evo valjda je to to al beverli pickica sad ne sutira

5. Pa beverli je totalni debilko hahaha

6. Ladno vrse rukometne izmene sa sroderom haha

7. čekao sam Sent etjen - Lion od 2-5 gola za 14.000, i meč se prekinuo pri rezultatu 5:0, i šta sada?
    nije mi se nikad ovo dešavalo, da li da čekam ili mogu da zatražim odmah isplatu bez te utakmice?

8. Ako je posle 75 minuta računa ti se rezultat.

9. Ne, moras da cekas 24 sata posle utakmice. Ako se nastavi ili odigra nova jasno ti je a ako ne onda ti je kvota 1. Da si igrao 3+ vazila bi ti kvota da si imao 0-2 pao bi

10. otprilike sam znao, ali opet da ispitam slučaj za svaki slučaj, da ne bude da nisam znao za taj slučaj.

11. evo mamu im njihovu ludu nastavili su, samo da mi ne uteraju kao Siti neki dan

12. e gledaj majmuna a koliko puta smo se kidali zbog njega i cutao je picka
    https://image.prntscr.com/image/BWUIxq06SK6beJTU3ef3_A.png

13. ArminVanBuuren
    ajmo lion jos jedan

Hvala na lepim rečima.
    Laku noć!

14. klipersi klupa 16-0 seirja haahah

15. I ja navijam za lion da se ne lazemo

Kolko puta nas je jebo ko voline a gledaj sad sta radi majmunko pu noge bih mu polomio ostr. A klivlend umalo da okrene jebem ti stisli na kraju samo tako

16. popusise ga klipersi na kraju dzaba su krecili xd

ali sta je ovo na tor-wash jebeno 8 promasenih bacanja za redom hahah po 4 sa obe strane sve u 3 minuta

17. Pa popusili kad je trener debil, vilijams mu napravi seriju i preokret i on ga izvede na 0:43 do kraja u ubaci onog imbecila sto je promasio oba bacanja 16 sekundi pre kraja a vodili su 1 razlike tad

18. Ti rece na vasington da se igra, ne? Xd

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.