Кладионица

1. Bas ga pratim ne igra mu se sig(sig) setka se nesto nije uzeo sut celo poluvreme

2. Ma igra on, fali mu trojka da istera i furnijeu bacanje, vucievic preterao odavno, hardaveja nema al gordon 0p u drugom i izjebace me

3. Ali koja raspala kosarka muka mi je da gledam ovo

4. Isterao li, pu gordone slepcino slepa retardirana

5. ma nema kurca ja sam ove od 1 narokao minus sve boli me kurac bre

6. Isterao i furnije, pu gordone slepcino slepa retardirana

7. Nemoj tako armine mozda kia obezbedi neki ludi produzetak pa gordona prosere 3/3 za 3 i eto para

8. I ceo zivot igram gordona minus i sad ga stavim plus kao da ne stavljam samo jedan minus na tiket. Debil.

9. Probudim se jutros i vidim da sam pao sve, ostalo 30din na racunu.

Krenem od 30din da lupam parove.

Al me kenjalo za nikakve uloge, potrosio sam fortunu za narednih god dana a dobar sam 1000 din.

https://s8.postimg.org/h1wjpdflf/Screenshot_2017-12-03-23-21-50.png

Edit: Žajk je.

10. Tilmo tebi treba da se zabrani kladjenje ozb

11. Braco, danas je umrla moja nada u kladjenje.
    Live bet me ojadio, ali kako. Igram ja da pada gol tamo od 80' na Hihon I bem li ga ko, 0-1, penal za domacina, masi. K. Tu poludim neki demon udje u mene I idrm all in monpelje marsej pada gol pri 1:1. I pada gol. I sudija ga ponisti posle pola minuta kao ofsajd. Kraj. Ja nevera. Al ko me jrbe kad sam glup. Mnogo.

12. jesi to pjn pa nmzm da kcuas kuco ne daj se brate moj bice bolje msm nece oce kurac bolje al jbg imamo tu nadu tu prokletu gresku u ljudskom kodu koja nas gura napred ali i unistava eh

13. U drugu ligu rade rade

14. Mogu polako da guzvam i ovaj tiket, batler 2p dzordz 0p neki dan kad ga armin cekao minis igrao i sa klincima i samo sipao veceras kurcina a nema cak ni oldridza u reketu potop ponor katastrofa

15. ahahha kod mene slicno za rivers mrtvog jurim ga pa svako kolo jebeno i cekam ga za isplatu proslu tekmu isciglario boga oca tatina pickica a sad protiv minesote jebene 4-6 11 poena poluvreme mrs picko mala

16. koje poluvreme cuj mene jos 6min sad tek usao hahaha

17. Dragic je imao 9 na kraju prve i nece preci 15 na kraju evo zapamtite, dzordz sutira 0-4 lepi ga deda gasol na tablu a batler 1-5 tacno sam sve minuseve trebao da opalim
    Edit: tacnije sam trebao da batalim govno
    Edit: samo cekam da pocnu kao da pogadjaju pa da se ponadam pa da popizdim posle

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.