Кладионица

1. александаркг
    Negujmo majica, nekurvanjsko pravo ime, ako je i prezime nepravo onda je jako pogrešno uzurpirati mayu i marinu

Doista jadan pokusaj puča na kraljicu Mayu...

2. S druge strane nosata muslimanka nam jeba i oca i majku ovde otkad je zaštitnica, tako da ako rešite da nam čak i žajk ubuduće bude diva i zaštitnica teme ja sam za, a da ne pričam o kiji kockar

3. I da, otkad je ta kia zaštitnica (nepunih 24h) već je bio dobitan tiket na temi i nije bilo preludih padova u poslednjim sekundama, pa ja sad ne znam jbg

4. Al je Valensija dozivela prvi poraz u ligi...

5. Da se razumemo oko "nosata muslimanka": Kija dere Mayu uzduz i popreko po izgledu, ali Maya vodi "Maya Berovic" zivot. To je poenta, to je ono cemu svi sa ove teme tezimo..

6. A jebi se boh uvek mislim da je Milos88 kad vidim avatar..

7. A i Marina peva onu moju
    Bohore
    Ti mi dodjes kao lek

8. I da, otkad je ta kia zaštitnica (nepunih 24h) već je bio dobitan tiket na temi i nije bilo preludih padova u poslednjim sekundama, pa ja sad ne znam jbg

Pametnom dosta.

9. Nije kao da je golman dao gol glavom u 95. minutu itd

10. Pa to je bilo pke (pre kiine ere)

11. Krotone - Udineze >>> 1x 2+
    Đirona - Alaves >>>>> 1x 0-2 ug
    Ingolštat - Ajntraht B. > 2ug 2-3
    Ukupna kvota oko 10.

12. Pa ko je bre ta Maya Berovic?? hahaha

sta se desilo sa poklonicima stopala nine senicar, to sam propustio?

13. Samo sam usao da napisem Bozic minus i Rebic minus. Evo smejem se sad kako je promasio dva bacanja i odbija mi se lopta na 0.9 sec i daje zicer hahahahha jebem majku u picku al nema veze pjan sam

14. Popravni
    Feldin krs
    Vuk krs
    Milosevic minus

15. au krv ti je*em kako sam izabrao dan da igram protiv mog omiljenog tima iz Italije
    auuu

16. Mrs jebem ti majku u picku

17. Aj sve ali kako ikome može crotone jebeni biti najomiljeniji tim iz italije?