Кладионица

1. nedeljni Y I E L D od 5%:

za godinu dana umnožava početni ulog 1.05^52 = 12.64 puta, a pošto najavljuje da će da bude milioner(u evrima, nadam se) dogodine, početni burazerov ulog je očigledno oko osamdeset hiljada evra

2. Očekivao bi čovek od tebe da bolje računaš

3. Pa nije 5% u prvoj i pedeset prvoj nedelji isto valjda

4. Malo je ova CAKA kompleksnija nego što si ti isprva pomislio, batke!

5. александаркг
    Pa nije 5% u prvoj i pedeset prvoj nedelji isto valjda

Kija Kockar progovara iz ovog coveka!

6. 5% je samo trenutno, bot je još uvek u fazi razvoja.

7. Aha ček možda sam ja izjebao račun sad stani stani

8. Tilmo brt jel radi ona fora,jesu orobljene kladze u nisu?

9. Ispratih ono zajkovo sa solidnih 100 kinti

10. Pisem uz vetar, tebe se secam sa foruma kao ok lika. Cemu sad ovo sa botom?

11. pa mislim da trolujes..

12. Jok brt, ozbiljno. Bot se trenutno kladi samo na fudbal pa je yield samo 5%.
    Imaš sajt sa pro tipsterima i bot samo kupi tipove odatle i ulaže nešto sitno (<1% novca) na svaki tip tako da nema rizika ali je i yield manji.

Ja sam mu to pričao da napravi još pre godinu dana al tek se skoro opametio, jbg kladioničari nisu najbistriji ljudi.

13. Siguran sam da ce funkcionisati I da vasu porodicu ceka puno para. Sve najbolje o/

14. Pa ne mozes onda nikako da znas koliki ce biti YIELD, ti treba fazon 60% dobitnih tipova kvote 1.85 da bi bio na nuli. A ti mozes prepisati da ti prolaznost bude 40% npr.

15. Možeš, imaš tipstere sa očekivanim yieldom od 40% po tipu, mislim da bot prati samo one koji imaju više od 20% po tipu.

16. Kljucna rec - ''očekivanim''

17. Ne, zapravo, ne kapiram te. Kako moze biti ocekivani yield po tipu?

18. Liga šampiona a oni razglabaju o nekom kurcu jebo vas Bog u pičku

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.