Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Opet sam imao sreće, ali ovaj put je bilo opušteno:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-1217243-948
bravo ljakse! Kolko si uplatio, ako nije tajna?
Na žalost, samo 300 din.
Hoćeš na pivo? :)))
Boli te uvo, nije ni to lose.
MODERATORI, PREKRSTITE OVU TEMU U
jer se kladioničari više bole Mogu nego ostali ljudi.
Ljakse u seriji!
ocad pratim ljakseta. krenuo je da pelješi.
Oće kurčinu da dobije Bolton. Ja nosim 7 dana Borisa Tadića na avataru, ako dobiju Ribokovci.
Bolton - Liverpul 3:1
Znas sta ti je ciniti :P
Uzeo sam 2500din na ovo, i na jednom sam bio alav pa veza ovo sa Hertom 0-2 i da ce verder da primi dva komada,i naravno popusim..
Al dva dana za redom, nije mi se ovo desilo od.. hmm... rodjenja!
Jos sutra ako siti padne 7+, lagano sam otplatio skolarinu, posto planiram da stavim 2000din! :) A i ako ne dodje, fine pare sam u plusu..
Dube olololo stavljaj Bokija.
Сјеба ме само Болтон усрани, а убо сам Твенте, Јубе и Мадрид. Стварно не знам што на Атлетико стављају тако велике квоте.
SIŠI KURČINU LIVERPULE, 'NAŠ! A samo jednu jedinu navijačku tekmu stavim i ta me jedina sjebe! Ig'ro Romu kečinu (poklon kvota), bio ubeđen da će Šalke tući Štutgart (kvota 1.85), 3-1, odigr'o na Čelsi duplu šansu jer sam pretpostavio da će zasrati nešto, ali nisam hteo da stavljam čist x, rek'o ko zna, možda dobiju funjarski 1-0. KAKAV GO KURAC OD EKIPE!
Ijaaaaaooooo, brate rođeni, ne bih da ti stajem na muku, prošli smo svi kroz ovo bar jednom, ali jeeeboooteee... Kakva tuga...
Brate, pivo je k'o kumstvo - jednostavno se ne odbija! :D Name the time and place. :D A ako je neka veća kinta, ne budi stipsa pa časti bar Hajnekenom. :)
Uživaj dok možeš, nećeš još dugo izdržati. xD Ja pauziram od kladže jedino preko letnjeg raspusta jer tad STVARNO nema ništa da se igra, mislim ništa normalno. :) 'NATE ŠTA ĆU DA KRENEM DA IGRAM? ŽENSKI RAGBI! Sad mi je jebeno palo na pamet! Ne mož' tu da se iznerviraš ako izgubiš i da 'oćeš! :) Samo se skoncentrišeš na tekmu, tj. na igrače/čice. :D
Ja sam došao samo da vam se pohvalim da sam strejt od kladže već 2-3 meseca. Crknite smrtnici.
http://www.youtube.com/watch?v=0ERd3GlvxL8
Hajneken, brate, nisam ja stipsa. Kinta solidna, 2500 iljade, singl.
Oooo, pa mogu i dva da padnu! :D
Davida mi Ngoga, pobjediše ih, i to sa njim u ekipi. Nema Belami s kim da igra u napadu. Balvan je spustio jednu loptu za gol, jednu u deset utakmica.
http://www.dodaj.rs/f/h/ev/4rmUllvU/usrani-srbi.png
није ми толико до пара, редовно се пада за толико на клаџи, но што сам једно говно патриотско које никад неће да научи да љубав према клубу или репрезентацији и кинта на клаџи никад не иду заједно. јеб'о ме коњ у курац, кад сам кретен. и још сам немам више пара на рачуну, и сад опет морам да идем у ону кладионицу за лајфераше. пу!
а таман сам се понадао кад данци онако усрано победише, и... јебемиматер.
Izvinjavam se za Brisel, vise necu postovati ovde nikakve dojave, a kamoli ih kupovati.
Probajte danas Španija - Hrvatska x. Stalno padaju ti iksevi, a ova tekma mi baš smrdi na tako nešto. Još je tu najmanja kvota na x od svih. A evo ga moj sistem. Dosta sam se ja jebav'o sa ovim "običnim" tekmama. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6980040-948
Како сјебавају ови Холанђани, па ја не верујем!