Кладионица

1. bravo ljakse! Kolko si uplatio, ako nije tajna?

2. Kolko si uplatio

Na žalost, samo 300 din.

3. Važi, ja ću 2, navijački, pa šta bude. :) A ubeđen sam da sutra dobija Live 0:2.

Hoćeš na pivo? :)))

4. Boli te uvo, nije ni to lose.

5. MODERATORI, PREKRSTITE OVU TEMU U

KADIONICA

jer se kladioničari više bole Mogu nego ostali ljudi.

6. ocad pratim ljakseta. krenuo je da pelješi.

7. Dub
    Oće kurčinu da dobije Bolton. Ja nosim 7 dana Borisa Tadića na avataru, ako dobiju Ribokovci.

Bolton - Liverpul 3:1

Znas sta ti je ciniti :P

Uzeo sam 2500din na ovo, i na jednom sam bio alav pa veza ovo sa Hertom 0-2 i da ce verder da primi dva komada,i naravno popusim..
    Al dva dana za redom, nije mi se ovo desilo od.. hmm... rodjenja!

Jos sutra ako siti padne 7+, lagano sam otplatio skolarinu, posto planiram da stavim 2000din! :) A i ako ne dodje, fine pare sam u plusu..

8. Dube olololo stavljaj Bokija.

9. Сјеба ме само Болтон усрани, а убо сам Твенте, Јубе и Мадрид. Стварно не знам што на Атлетико стављају тако велике квоте.

10. SIŠI KURČINU LIVERPULE, 'NAŠ! A samo jednu jedinu navijačku tekmu stavim i ta me jedina sjebe! Ig'ro Romu kečinu (poklon kvota), bio ubeđen da će Šalke tući Štutgart (kvota 1.85), 3-1, odigr'o na Čelsi duplu šansu jer sam pretpostavio da će zasrati nešto, ali nisam hteo da stavljam čist x, rek'o ko zna, možda dobiju funjarski 1-0. KAKAV GO KURAC OD EKIPE!

Ijaaaaaooooo, brate rođeni, ne bih da ti stajem na muku, prošli smo svi kroz ovo bar jednom, ali jeeeboooteee... Kakva tuga...

Hoćeš na pivo? :)))

Brate, pivo je k'o kumstvo - jednostavno se ne odbija! :D Name the time and place. :D A ako je neka veća kinta, ne budi stipsa pa časti bar Hajnekenom. :)

Ja sam došao samo da vam se pohvalim da sam strejt od kladže već 2-3 meseca. Crknite smrtnici.

Uživaj dok možeš, nećeš još dugo izdržati. xD Ja pauziram od kladže jedino preko letnjeg raspusta jer tad STVARNO nema ništa da se igra, mislim ništa normalno. :) 'NATE ŠTA ĆU DA KRENEM DA IGRAM? ŽENSKI RAGBI! Sad mi je jebeno palo na pamet! Ne mož' tu da se iznerviraš ako izgubiš i da 'oćeš! :) Samo se skoncentrišeš na tekmu, tj. na igrače/čice. :D

11. Ja sam došao samo da vam se pohvalim da sam strejt od kladže već 2-3 meseca. Crknite smrtnici.

http://www.youtube.com/watch?v=0ERd3GlvxL8

12. Brate, pivo je k'o kumstvo - jednostavno se ne odbija! :D Name the time and place. :D A ako je neka veća kinta, ne budi stipsa pa časti bar Hajnekenom. :)

Hajneken, brate, nisam ja stipsa. Kinta solidna, 2500 iljade, singl.

13. Oooo, pa mogu i dva da padnu! :D

14. Davida mi Ngoga, pobjediše ih, i to sa njim u ekipi. Nema Belami s kim da igra u napadu. Balvan je spustio jednu loptu za gol, jednu u deset utakmica.

15. http://www.dodaj.rs/f/h/ev/4rmUllvU/usrani-srbi.png
    није ми толико до пара, редовно се пада за толико на клаџи, но што сам једно говно патриотско које никад неће да научи да љубав према клубу или репрезентацији и кинта на клаџи никад не иду заједно. јеб'о ме коњ у курац, кад сам кретен. и још сам немам више пара на рачуну, и сад опет морам да идем у ону кладионицу за лајфераше. пу!
    а таман сам се понадао кад данци онако усрано победише, и... јебемиматер.

16. Izvinjavam se za Brisel, vise necu postovati ovde nikakve dojave, a kamoli ih kupovati.

17. Probajte danas Španija - Hrvatska x. Stalno padaju ti iksevi, a ova tekma mi baš smrdi na tako nešto. Još je tu najmanja kvota na x od svih. A evo ga moj sistem. Dosta sam se ja jebav'o sa ovim "običnim" tekmama. :)
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6980040-948

18. Како сјебавају ови Холанђани, па ја не верујем!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.