Кладионица

1. Ne znam ni ja :D Losi su i jedni i drugi,imam neki predosecaj da ce Hihon dobiti. :)

Kad Granada tuce Betis,moze i Hihon Sosijedad. :D

2. Милан-Каљари 1
    Рома-Болоња 1
    Спорт-Беира 1
    Арсенал-Астон 1
    Твенте 1
    Маинц 1
    х500

Палермо-Новара х-1
    Гил-Порто х-2
    Монс-Бриџ х-2
    Санта-Валенсија х-2
    х100

Србија-Данска 1
    х200

Србија-Црна Гора 1
    Србија-Данска 1
    Леће-Интер 2
    Малага-Севиља х2
    х200

Ај гад хелп

3. Ko ima onlajn kladjenje, vredi pokusati
    Gaziantepspor - Sivasspor 2/1 trenutno je 0-1

4. sad je 1-1... oce da dodje mamu im lopovsku

5. 30. minut 2:0

Pokusao sam da budem Gazimudo,jebiga.

6. Браво, како сам ја пуко на брзака осам глава.

7. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-4934076-950 M'rš! Jebem ti ziljavi Panatinaikos! Morali su da daju taj jebeni gol! A ovi naši bilmezi da nisu puštali onog Hansena da se onako iživljava, im'o bih 2 glave k'o iz pičke. 'Bem ti sudbinu.

8. A ovi naši bilmezi da nisu puštali onog Hansena da se onako iživljava, im'o bih 2 glave k'o iz pičke. 'Bem ti sudbinu.

Ja 2400. Ista nam je tuga.

9. Bra'o brate. Čestitam na nepristrasnosti i zdravom razumu, koji meni očigledno fale. Mada je činjenica da smo mi mogli mnogo bolje da odigramo u odbrani (ne računajući naravno tu Stanićeve intervencije) ali jebiga, ja sam ovo igrao još pre polufinala. Ali dobro. Nisam uložio kuću pa da se sad ubijam. Boli me kita. Više sreće i zdravog razuma drugi put.

10. Ja sam hteo da odigram na Dance, pošto su to ipak skandinavci i njima je rukomet u krvi. Ali sam igrao sa dva ortaka i ona kao u fazonu "gde ćeš igrati protiv svoje zemlje!?". Ali sam barem na svojoj koži potvrdio, ono što sam već odavno znao, da se ne meša posao sa osećanjima (u ovom slučaju navijanjem.)

11. Ali sam igrao sa dva ortaka i ona kao u fazonu "gde ćeš igrati protiv svoje zemlje!?"

Pa jeboga ti jel ides u rat pa protiv svoje zemlje..
    Brate Danci jedu malu decu u rukometu, ako su realno bolji sto da ne odigras na njih..
    Ali jebiga.. Uvek ce da budu takvi 'de ces protiv svoje zemlje'.

12. НЕ КЕЊАСЈД САЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

13. A stalno mi se to dešava. Odigram lep tiket za malo veći ulog, i uvek me ponese neka "navijačka" strana da stavim jednu utakmicu "mog kluba". Sam sam sebi kriv što od Septembra nisam ubo ništa u ovoj normalnoj kladionici. Na online klađenju mi za sada dobro ide.

14. Dakle, juče sam katastrofalno prošao!
    Evo tiketa koji sam prošao prekjuče, a podigao pare juče:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1130195-950
    Bilo mi je frka da ga unapred objavljujem, bojeći se da sam sebi ne baksuziram. Uložio sam svega 400 din, bilo mi neprijatno da metem celu iljadarku.
    Danas kačim unapred, pa šta bude. Možda je došlo vreme da im vraćam pare:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4352931-951
    Ovoga puta sam uložio 500 din, ali nisam siguran u Italijane.

15. S nekog foruma:

Tipovi s analizom:

Fudbal, Holandija kup:
    Vitese - Herenven T2 2+ @ 2,60

Herenven igra odlicno u zadnje vrijeme, imaju 5 pobjeda u nizu ... posebno impresivno djeluje njihov napadac Bas Dost koji daje golove s velikom lakocom.

Vitese u ovom prelaznom roku promjenio dosta igraca, nisu uigrani ... sto se odrazilo na 2 vezana poraza u ligi poslije zimske pauze.

p.s. Ljakse koliko si ukupno dobio para u zadnjih 10ak dana?Mrzi me da listam stranice :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.