Кладионица

1. koliko si ukupno dobio para u zadnjih 10ak dana

Negde oko 50.000, ali na isto mnogo trošim.

2. Atalanta - Djenova x 90%

3. Čitao sam sad po nekim forumima da su ljudi imali problema sa isplatom u bet-at-home-u. Kao mora se 3 puta obrnuti tih 5e sa vaučera. Ja sam dogurao do 30e, ali sam uvek ulagao 2-4e. Sada mi nije jasno da li treba da uložim 3 puta po 5e, pa mogu da podignem ili je "prošao voz" pošto mi prve 3 uplate nisu bile po 5e. Bio bi jako zahvalan da mi neko odgovori, pošto sam planirao da podignem 50e, pa me sad već pomalo hvata frka.

4. Samo tri puta moras obrnuti 5e, na kvotu cini mi se vecu od 1.5

5. Samo tri puta moras obrnuti 5e, na kvotu cini mi se vecu od 1.5

A da li to mogu da uradim sad kada sam već nakupio ovi 30e ili je morala prva uplata da mi bude 5e?

6. Ne vidim razlog sto ne bi moglo. Mada nisam 100% siguran.

7. Љаксе Сијену су ја мислим одложили.
    А не капирам на који фазон је толика квота на Гану? Кад сам видео јутрос баш сам се зачудио.

8. А не капирам на који фазон је толика квота на Гану?

Zato što im je dovoljan i X za prolaz dalje.

9. Aston Villa 1
    Midlsboro - 2
    Roma 2

četrnejs

10. Nisu valjda odložili Sijenu?
    Nema veze, ionako sam igrao duplu šansu, (pa mi se kvota ne smanjuje drastično), mada sam bio spreman da igram čistoga keca.
    Nebitno, igraću je sledeći put - sigurno!

11. Aston Villa - QPR | 1,
    Blackburn - Newcastle | 2,
    Cagliari - Roma | 2,
    Valencia - Barcelona | GG3+,
    Galatasaray - Antalya | DP1.

12. A niko da pokusa keca na Valenciu?

Ljudi razbijaju u poslednje vreme, na svakoj tekmi daju po 2,3 gola. Barca je losa,ako se to ikad moze reci za barcu.. Mislim,ranjivi su sad,i cenim da ce ovi iz valencije da se naloze ko mladi majmuni.. U svakom slucaju se isplati probati singlic na kvotu 5. Bar za 200din :)

13. Zato što im je dovoljan i X za prolaz dalje.

Па нек им је довољан Х али све те јаче екипе иду на победу. Као да квота на Шпанце против рецимо Грка буде 2.2 јер им је довољан Х. Кец чист као суза.

ЕДИТ: Пази кад сад ипак не победи Гана. :)

14. Fudbal, Holandija kup:
    Vitese - Herenven T2 2+ @ 2,60

Jes' da je prepisano,ali je došlo. :)

15. Aston Villa 1
    Midlsboro - 2
    Roma 2

15 minut, sve obrnuto trenutno....

16. posle duzeg vremena sastavio listic..

bolton x
    blekburn 4+

kvota 10.20...stavio soma dinara....

17. dajte nba jebo vas fudbal

18. ajmo Blekburnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

navijajte bre, kako ste navijali da Djovak uzme pare, navijajte da ja uzmem pare....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.