Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
San Jose - CD Chivas iz 1 u 2 kvota 50.
Ja još nisam vid'o tiket sa kvotom od 50 jevreja. :D Evo ti jedan ovako na brzinu:
Sautempton - Junajted 2
Marsej - Ren 2-3
Lil - PSŽ 2 (može lako da padne i x, ali kontam da će konačno da dobiju jer i nisu baš sjajno krenuli)
Aris - OFI 1
PSV - AZ 4+
Tvente - VVV 1-1
Kvota 96.
Sautempton - Junajted 2
Marsej - Ren 2-3
Lil - PSŽ 2 (može lako da padne i x, ali kontam da će konačno da dobiju jer i nisu baš sjajno krenuli)
Aris - OFI 1
PSV - AZ 4+
Tvente - VVV 1-1
Ovo ima šanse, sem ako ne sjebe PSŽ.
Pa to. :) E, keve mi, ima ovo da roknem sutra u sistemu za nekih 200 kinti, pa i ako ne uleti, boli me kurac. :D Ali nabili su kvotu na Junajted opasno, kako me vuku da ih opičim u signlu za jedno 2000, ali neću. :D Da je neki tim koji volim, pa i da razmislim.
Uzeo sam danas da igram uzivo ceo dan. I to gledao utakmice u kojima je nereseno u 80. minutu, neko vodi sa 2:0 ili tako. Nisam gledao kvote. Uplacivao sam i na 1.03. Na svaki tiket od 200 do 500.
Na kraju dana: + 1366 dinara :)
samo neka kaplje
Lepo ali mičem Psž jer me sjebu. Zadnje 2 sam igrao i svaku puko.
I bacam napoli 1
http://www.dodaj.rs/f/p/16/2UhPpYFM/kladza-mozzart.png
Da potvrdimo još jedanput ... Kasnije ću izbaciti neko moje mišljenje za danas ... Nešto slično ovome par fixeva oko 10-15 kvota.
I ja ću odigrati ovaj Grifinov. Ajmo svi!
Southampton-Manchester Utd X
Catania-Genoa X
OFK Beograd-Partizan X
Aik-Helsingborg X
Sivaspor-Fenerbahče X
Atletik Bilbao-Valjadolid 1
:D
Danas mi najsigurniji Rapid, Harts i Zvezda. Probaću još Bilbao, Madervel i Bazel, a ovo ostalo samo na golove.
Edit: Ne stavljajte Aris, gledao sam ih prošlo kolo protiv Panioniosa. Izgubili sa dva igrača više. Em sudija produžio meč osam minuta.
Catania-Genoa X
OFK Beograd-Partizan X
Aik-Helsingborg X
Sivaspor-Fenerbahče X
Atletik Bilbao-Valjadolid 1
:D
Na kojim si drogama?
TIKET 1
Bilbao - Valjadolid 1
Levante - Espanjol 1
Lacio - Palermo 1
Liverpul - Arsenal 2-3
TIKET 2
Bilbao x-1
Lacio x-1
Arsenal 2 (navijači ali je realno 1:1 da se završi)
Uzdravlje ko prati!
Napoli 1
Njukasl 1
Livpul 1
Lil X
Lacijo 1
Levante 1.
Lagano.
Sad kad malo bolje razmislim, zameni Liverpul nekim sigurnijim kecom. :D Mogu idioti da fejluju žestoko, tako da tu ni 2 ne bih isključio. :D Ako ćeš ovo uskoro da uplatiš, stavi fazon 3 ili 4+ na Briž - Standard. 3+ ti je tu realno sigurica, 4 bi po mom mišljenju trebalo da dođe, ako ne i više. :) A ako nećeš, moj ti je predlog Kaljari - Atalanta x. Au, al' će danas da pršte tiketi, pun kurac tekmi. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-1699419-1012
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-3749163-1012
Da se proba REAL 7+ , kvota 7.5
Mislim da neće biti više od 3 gola, ali ko zna...
Počelo je, želim vam svima dobar prolaz danas!
Odlučio sam da bacim sad jedan za 20 evrića, ovaj blejkov samo bez psga i Arisa sa napoli gg
A posle ću pun kurac oko 8 sati da odigram.