Кладионица

1. Koliki ti je izlaz na tom tiketu?

Na nekoliko sam igrao, samo sam stavio sve tipove sa tiketa za večeras.

A sto svi tripuju da ce celzi da igra GG ili GG3+?
    Meni je to zakucano 0-2, odnosno (0:0) 0:1.

Ja sam igrao iksa prvo poluvrijeme, a 3+ sam stavio za svaki slučaj, na drugi tiket, ako se raspucaju. Mada mi Čelzi nekako miriše na iks, nekih 2:2, al već su igrali sa Juveom 2:2, pa ne vjerujem da će to da se ponovi. Roman ih je već izribao jer su prokockali vodstvo protiv Juvea.

2. E jebemumater Predrage, baš bezveze... No, evo vam jedan lepi tiket koji će da me obogati.
    http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=x3Jppw93F1ySoPaI2ozvql4VAQi8hAV5

3. Moj tiket

Lil - Bjern 2P2+
    Ma.Uni - Braga 2P2+
    Ajax - Man.City 2P2+
    Arsenal - Šalke 1P2+

4. Koliko je ovaj Mancester smrdljiva ekipa, nabijem Fergusaona na kurac bas

5. A živo me interesuje kakav je gol primio ovaj retardirani Junated. Još kad dobiju 2:1... Tačno ću im se najebati mrtve majke ako to urade.

6. izgubio je ovo mancester jebem im imperiju njihovu

7. Liga sampiona uvek me odusevi ;)

8. Одиграм целу Енглеску другу 1+пп и сјеба ме само Мидлзбро мртви

9. Koji je kurac sa jebenim juventusom? I kako je barca uspela da primi gol od Celtika?

10. E da, odigrao sam milvol iz keca u iks. Ortak zvao,kaze kao neka zlojava,pa da li da uplati i meni. Ja reko,aupicku materinu,dugujem ti 3 soma, nek dugujem onda 3200.

11. Aj nek ti uđe lololo pa da se otarasiš dugova.

12. Vala bolje da me muci dug, nego dug :D

13. Nek ti uđe pa da više ne bude toliko dug dug. ololo

14. Крајње занимљиви резултати.

15. Ladno Nordjsalsdslkfdlgdfand vodi. Ovo je smesno koliko nije normalno :D

16. Нисам ја луд кад говорим ортацима да је ова Лига шампиона најзајебанија за клађење.. Свако може сваког да добије :)(:

17. milvol - birmingem 3:1 ht, trenutno 3:3. Ajde molim vas udjite u X, da prekinem post u picku materinu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.