Кладионица

1. Газимудо,
    http://www.youtube.com/watch?v=dGV_GGrCBwM

200 динара, зависим од једне утакмице, а два исхода, па шта буде. Ако дође, добитак је одличан. Не могу више да правим 6 тикета за 325 динара, на сваком да зависим од 4, 5, 7 утакмица и крају да прођем један од 417 динара.

2. Male su to pare Zhajk za kurčenja. To se i ne pokazuje.

Edit: Još jednom hvala Gazimudo na ona jučerašnja dva para ( Midlzbro prelaz i Santos dvojka), uzeh fine pare :)

3. Колко ми иде на курац кад се неко курчи добитним тикетом а пре тога није оставио никакве предлоге.

4. Чини ми се да ће ови Никси да развале Филаделфију, а фин хендикеп - 4,5.
    Моја два предлога - Академика 1 и Краснодар х.

5. Sviđa mi se, pa ako Bog da sreće i da ti prođe.

6. Hm, Katania 2-0, moglo bi tu svašta da bude, pa i da dođe iz 1 u x.

7. Male su to pare Zhajk za kurčenja. To se i ne pokazuje.

Svaki dinar je zlata vredan
    Ne kurčim se

Колко ми иде на курац кад се неко курчи добитним тикетом а пре тога није оставио никакве предлоге.

Ne kurčim se
    Predlagao 100 puta i bilo i promašaja i pogodaka,a onda su se neki pojedinci žalili da smaram na ovoj temi i rečeno mi je da malo smanjim doživljaj sa predlozima.
    I ja smanjio

8. Verujem. Ne može se svima udovoljiti :)

9. Savjet za ubuduće. Kad je QPR domaćin uvjek igrajte X2 ili u nekim slučajevima čistu dvojku, prolaznost je za sada 100% lololo
    1.80 na X2 bila
    da ne pričam kad igraju u gostima šta da radite :D

EDIT: A Može i na Reading, iste su sorte.

10. Dzankee
    Ferer ce usrati onog Poljaka, kao i Safarova Jankovicevu....

Doktorski...

11. 'AJDE BRE ĐENOVO, SVE TI SVECE POPLAVLJENE JEBEM! Jebote, ljudi imaju duplo jači tim od ovih slepaca i 'ladno goveda gube! Od jebene Sijene raspale! Haaaaaaaa, 3 BODA LJUDI IMAJU IZ 10 UTAKMICA I 3 PORAZA ZAREDOM! I sad kad ja odigram x2, oni će jebeno da dobiju!

12. Обори Наполи пола Европе.

13. Obori napoli,a mene sarani i Lacio. Toliko sam bio ubedjen da sam turio 500 kinti na prelaz 1-X.

Elem, onaj sto je sinoc dao Santos, sad kaze ovo:

Nautico-Internacional 2 3.3

Ja cu stavim 300 kinti cisto da povratim ovo pucanje od danas.

14. Бразилци? Може.

15. Па стрефим јебени Лион 1&4+ а промашим смрдљиви Вердер, морали су гол да рокну у 86. минут, јебем их у уста...

16. Обори Наполи пола Европе.

Ameno.
    'Ladno Malbrank igra za Lion, lolčuga. :) Šta to bi jebote pa su se oni tako raspucali, obično 1 do 2 gola plafon kod kuće, a koliko znam ni u gostima nisu nešto mnogo efikasniji... 'Nači ovaj vikend ka-ta-stro-fa. Moram sebi lepo da urežem na čelu da jebeno ne igram tikete preko 50 kinti jebote! Neće da uđe pa neće da mu jebeš sve živo. Za 50 kinti i lepo neki sistem ikseva, pa će me ukenjati jednom 100%. Dosta puta sam bio jako blizu, samo da malo više izanaliziram (da me više ukenja) i to je to.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.