Кладионица

1. ko je sladza i gde prediktuje?

2. Слађа Хроника.

Јеб'о те, кад год гледам овај Анжи, увек поведе пред крај полувремена!

3. ko je sladza

ICA BLESFEMI!
    http://www3.picturepush.com/photo/a/6911006/img/6911006.jpg
    O jebem ti šuntavi Liverpul. Sva sreća pa ih izbegoh na ovom "glavnom tiketu"... Inače, ortak mi reče još pre nego što će da krenu CSKA i Barsa da će Barsa lagano da ih opegla, kvota 3.10 bila jebote! Pitaću ga sutra šta da igram, možda opičimo i nešto zajedno, pa će valjda se setim da javim ako je dobra kvota. Ipak ne odigrah Portland, tako da će 100% doći.

4. Јебеееееееееем, полако се крећем ка плусу на покеру.

5. Partizan - Inter D0 ( Partizan ne daje gol ) kv.2

6. Распали Удинезе губи од јебеног Јанг Бојса. Еее фудбале међ' шљивама...

7. Кућу на Партизан вечерас :)

8. Prodjoh sad dvije I2-3 i cekam Leverkuzena i Hanofera I2-3. Ajmo Svabe, samo efikasno!

9. Супер што сам сазнао да Атлетико не игра без пола првог тима након што сам уплатио тикет.

10. ALI LJUDI NE MOGU NI X DA IZVUKU! Jebene govnarčine mrtve, a i ja marmun kad na tiket gde uplatim 240 kinti stavim takvu tekmu. Bar jebeni x da su izvukli... Sad onaj šugavi Molde da nekako izjednači i Napoli da dobije i to je ok, ali to će se desi malo juče.

11. А јеб'о те, не разумем ове клубове из јаких лига попут Удинезеа, који имају квалитет да далеко догурају у овом такмичењу, а њих боли курац за то такмичење. Да бар имају квалитет да нешто ураде у ЛШ, па и да разумем ту немотивисаност.

12. Супер што сам сазнао да Атлетико не игра без пола првог тима након што сам уплатио тикет. +1

13. Počeo sam da jurim singl iz neiksa u iks. Juče sam tipovao na Benfika - Spartak, razočarale me Ruje. Večeras sam mećno 200 na Hapoel - Sparta 2-X.

14. I dođe Udineze ne 4 nego 5+ i Marsej i Menhengladbah 4+ k'o što rekoh. Da ne spominjem koliko su smešne kvote bile na gg ili gg3+. Ali džaba. Džaba kad jebeni PSV ne može ni jedan jedini gol da da i jebeni govnjivi Molde ili kako se već čita, koji ne mogu da uhvatim već jedno 3 puta i kad jebeni Atletiko raspali ne može ni x da izvuče. Kurac. A i ja majmun, kakav sam tiket odigrao, nije ni čudo što je pao. Aukurac. U igri mi je samo tiket gde sam igrao sistem 6/7 6 ikseva i Tvente 1&3+. Sjebao me je jebeni Rubin koji je igrao 2, tako da moraju svi ostali da prođu. Ušli Briž i Menhengladbah, ali treba još 3 da prođu. Videćemo, svašta može da se desi. A kako mi je jebeno krivo za ovaj tiket...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8550633-1031

15. Anži 1
    Rubin 2
    Briž gg
    Kopenhagen 2-3
    Sporting 1
    inter x

Ima nade, ima još :) Za 8000

16. http://i50.tinypic.com/21defrq.jpg
    Ја одрихтао .. за бурек и за јогурт ... дојавили ми Руси ..

17. Свака част :) Нишлија ? :)

18. auuu kako mi ućero golman Totenhema
    kakvo govno od golmana

19. Ajde Hanovere sukni ga !!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.