Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Neki ortak uzeo od lika khimki- sibir 1/2, pa ko oce nek pokusa. Unapred se ogradjujem, ja cu staviti 200 kinti.
Stari naziv teme je neprevaziđen, a ja (čini mi se) da znam zašto sam stavio 500 kinti na:
Srbija - Argentina - 2 (Futsal)
Karpi - Trevizo - 1
St Pauli - Bohum - 1
Bari - Ređina - 2ug 1+
Maritimo - Setubal - 2ug 1+
Vimbldon - Jork - 2ug 1+
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9365062-1032
Secate se one price o Trevisu, kako se raspadaju i tako to?
E pa veceras igraju sa drugim u gostima, a kvota na domacina je 1.45 u balkanbetu, a da ce domacin dati dva ili vise golova je 1.6. Nemojte to propustiti.
Uz to, hendikep pobeda je takodje vrlo realna, na kvotu preko 2.
Sta mislite za djokovica veceras?
Đokara gubi.
iz keca u dvojku :)
Đovak - Pederer - ts 3 (2.10)
Neki ortak uzeo od lika khimki- sibir 1/2, pa ko oce nek pokusa. Unapred se ogradjujem, ja cu staviti 200 kinti.
Blokirana u Mocartu kao i u ostalim kladionicama. Ne stigoh uplatiti.
ја ћу сад да је играм у лајву за 200 динара, гађам кеца на полувремену, па ако дође здобитком играм двојку.
имам утисак да сам безвезе бацио 200 динара након што сам погледао квоте, међусобне дуеле и стање на табели.
js stavio 200 kinti, pa reko da podelim sa vama, ko ima viska da proba...
Kako ću sutra da izdominiram kad uletim sovim tiketom, ima čo'ek da se zgrane, neće mu biti dobro.
http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=lg7G72rYqPisToYoW0iEedRHPK1FIVDo
A ovde će me već nešto sjebati po običaju.
http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=lg7G72rYqPitZKMwr1muVV4VAQi8hAV5
Ja nisam ni video da ste okačili tu zlovaju, ali sam rekao da kad neko sledeći put stavi zlojavu da ću je igrati iz iksa i odigrah, i to sasvim slučajno. :D
Rapid b-2
St pauli-1-3+
Lens x-1
Bari-x
Maritimo-1
Kvota oko 170.
Јесте видели како је у Серији Б прошло коло на СВАКОЈ утакмици дошло 1-3 гола? :Д
Квота 40.
Шта ли је било совом? Можда није лоше да се убаце две - три у неки тикет, чисто из дркања следећи викенд.
Milos 88 dobar tiket, hjo hjo hjo :)
дајте неке парове за данас, једно 5 6 да се скупи квота 20 да се оперем за ових 10 тикета што сам пао у протекле две недеље
igro sinoć na minesotu-prošlo, na atlantu-prošlo, na sanse-prošlo, i odigro čikago - boston pp1 i tu puknem za 3000...koje govno ta kladionica, mamipara obična
Mk Dons-Cambridge...2+pp! :D
Ovako nešto će igram:
Šarlot - Vašington 1
Konačno bi bilo vreme da taj Šarlot tuče nekoga kod kuće, a daleko od toga da su slabi ove sezone. Imaju sasvim solidan tim, a mislim da se Vašingtonu Džon Vol još uvek nije oporavio. Kad sam gledao pregled njihovog pretposlednjeg meča, nije im tu bio ni Nene Ilario, tako da bi to trebalo da bude 1. Kvota je 1.80.
Indijana - Toronto ispod 184.5 poena
Indijanu sam gledao protiv San Antonija i ono što sam video bolje da nisam. Izgledali su dosta dezorganizovano, doduše ni SA nije bio mnogo bolji u tom pogledu, tako da nisam siguran koliko su uspeli da se kroz 2 utakmice promene. S druge strane, Toronto i nije neka specijalno jaka ekipa, tako da ne očekujem puno poena ovde. Naravno, ovo je šugavi NBA i utakmica može da se završi 121:115.
Orlando - Njujork
2 k'o vrata. Čini mi se da Orlandu i dalje ne igra Džamir Nelson, a i sa njim su oni jedna od najslabijih ekipa u NBA-u ove godine. S druge strane, Niksi su u naletu i očekujem tu laganu pobedu. Može da se gađa i preko hendikepa koji je, bar po mom mišljenju, smešnih 6,5 poena. Čista dvojka 1.40, hendikep standardno, 1.85.
Bruklin - Klivlend
Moguće iznenađenje 2 na Klivlend, ali ne bih preporučio da to stavite na neke sigurnije tikete. Što se poena tiče, tu je Klivlend jako nepredvidiv. Obično i daju i primaju dosta poena, tako da ne bi bilo loše to igrati preko poena, iako je granica 196,5.
Sakramento - Portland
3 reči: lagano preko poena. Znači ako postoje dve ekipe u NBA-u koje daju i primaju dosta poena, to su vala Sakramento i Portland. Doduše, Portland me je demantovao baš jutros gde su igrali prilično ispod poena, ali ja sam ubeđen da ovo ide preko. Granica je 196,5.
Lejkersi - Sparsi
X u najavi. Šalim se, mojne gađate x, osim ako niste normalni. Ja sam tu stavio prvo poluvreme manje od 97.5, ali mi je ova utakmica jako nepredvidiva. Ne znam, mislim da bi i to moglo da ode preko poena. Svakako je utakmica za izbegavanje, bar po mom mišljenju.
Moj predlog za nekoga ko hoće da se sprda: sistem 1/3 iksevi Šarlot, Sakramento i LA.
Ja ti blejce preporucujem da igras na poene igraca a ne na ukupne poene. Vidim da pratis to dosta, znas ko kako igra,kad je prehladjen, umro mu ker i tako to.
Imas u merdianu, kvote su 1,8 ili 1,9 ne znam tacno.
To sam znao prethodnih sezona, isključujući ovu i poslednju sezonu, sad pratim samo površno. :) Ima bre i kod nas dole u Sokeru, ali tu nisam banuo već 100 godina, a i pre kad sam igrao na te poene, bacalo me je k'o ludo. Sećam se da sam jednom čekao Vestbruka za neku solidnu kintu da da fazon preko 18 poena, on tad imao fazon 3-4 poena i neki ludački broj asistencija, a u sledećem meču dao 30 i nešto. E, od tad ne igram te poene. :D Šupičkumaterinu bre.