Кладионица

1. Al' kad udje - uslo je :D

2. Ko čeka dočeka

3. ko prije - njemu dvije

4. сине, ти петсто тикета да убодеш за годину дана, опет ћеш бити промашај. ти си промашај к'о кад дортмунд зајебе на квоти 1.13.

5. Zhajk, evo ti od mene opa. Brate, ne vjerujem da se time kurčiš... Ja evo ovo juče dobio pa mi još stoji kući. Ne bih ni slikao ni izbacio da ti ne vrisnu na tu tvoju kvoticu.
    http://oi45.tinypic.com/p2lhj.jpg

6. Jel se secate kad sam ja rekao da je lako menjati brojeve u paintu, da izgleda da si uplatio koliko ti hoces, i tada je Zhajk strucnjak rekao da jedva zna da upali komp, a ne da radi u paintu? Sada je naucio i da precrta i da unese tekst u paintu. Svaka ti dala Dario.

7. hm,hm ne sećam se da sam rekao nešto u vezi kompa
    ako ti nije problem da me podsetiš

8. а јебига, вероватно бих и ја прецртао кад бих уплаћивао 50 динара на квоту 3, и мене би било срамота.

ти си бре толики промашај да бабица кад је требала да пресече пупчану врпцу, она промашила па ти пресекла кура*.

9. Opaaaa i dupli se uključio.
    Šta si se nakomio na mene

10. Sutra Olympiakos igra u najjaces sastavu: Carroll, Meyer, Syowa, Manolas, Papazoglou, Torosidis, Greco Impagasa, Fousteri, Maniatis, Fetfatzidis, Fejsa, Abdi, Mitroglou, Pantelic , Djebbour, Mashhad, Contreras, Ntiakite.
    Dok ce Arsenal igrati bez skoro citavog prvog tima(preuzeto sa Arsenalovog sajta)
    The Arsenal manager has rested a number of first-team regulars and has included a number of young players, including five who could make their first-team debuts - Zak Ansah, Sead Hajrovic, Elton Monteiro, Chuba Akpom and James Shea.Tako da ce za Arsenal nastupiti sa mladim igracima.Evo citave postace pozvane za utakmicu:
    Arsenal squad:
    1 Wojciech Szczesny
    5 Thomas Vermaelen
    7 Tomas Rosicky
    15 Alex Oxlade-Chamberlain
    16 Aaron Ramsey
    18 Sebastien Squillaci
    22 Francis Coquelin
    23 Andrey Arshavin
    25 Carl Jenkinson
    27 Gervinho
    29 Marouane Chamakh
    38 Martin Angha
    39 Zak Ansah
    48 Sead Hajrovic
    53 Jernade Meade
    55 Elton Monteiro
    60 James Shea
    67 Chuba Akpom

Nema:Sagne,Girouda,Mertesacker,Koscielny,Andre Santos,Djourou,Gibbs,Diaby,Arteta,Wilshere,Cazorla,Podolski,Chamack.

Uplacujte dok je kvota velika ocekujem da ce sutra biti oko 1.80-1.85

11. Какав сам тикет имо еј, 6/7, паднем на једну.
    Интер 1-1 пао
    Норвич 1-1 дошо
    Лакоруња 1 - пао
    Вердер - 2 дошо
    Кардиф х-1 дошо
    Још неки енглези 2 плус друго полувреме дошло
    Селта - х , дошло
    ееееј!

12. Verovatno niko nije ispratio moje predloge...jos sam prosli ponedeljak rekao da treba igrati na Valjadolid. Ako me neko poslusao svaka mu cast, Gazi moze da potvrdi da sam rekao kao i x2 na Vosu.

13. Ma jebo nas, nego jesi li ti ispratio svoje predloge? :)

14. Jesam...samo sto ne mogu da povezem telefon pa da prebacim sliku :) Na 300 din 1200 na Valjadolid..u Balkanu...kvota 4.1

Vosu sam puko jer sam je vezao sa Lilom.

15. ma vjerujem ti nego reko nije valjda da i ti nisi ispratio. Boli te :)

16. попишам се по фиорентини ако је икад будем ставио на тикет поново

17. Ma uvek sebe ispratim, samo sto se polakomim pa vezem sa necim i onda to drugo govno ne dodje :)

18. Ne proklinjite fiorentinu. Trebali ste da znate da su sampdorijini navijaci uleteli u autobus sa igracima i malo im zapretili sto blate ime kluba.
    Ocekujte od njih bolje rezultate, a cak su i kvote na duplusansu dobre.
    Sad je X2 protiv Viole bila 2.5