Кладионица

1. Real me nije razocarao, jos da Kijev zadrzi ovih 1:0 i imam razloga da sutra pratim LS

2. Znao sam da ce da dodje onaj Fejzov real-ajax 4:1. Imao sam vere, ali ne i kinte. :(

Био је у праву и за Арсенал. Свака част, Фејзе, надам се да си узео неку кинту.

3. e jbg, ti si stavio 1x izmedju Zagreba i Kijeva, ne radi se to... em sto nisu osvojili bod do sada em sto ne mogu ni jedan gol da metnu

4. Sale d snajperist
    Gazimudo.
    Dobijes li ovo kupujes mi soni 1 i 2! :)

Kurac,pao jos na hokeju,al na kraju i na Milan, Olimpijakos. Tako reci, ubo sam samo 1 :D
    Al do 70og minuta je sve moglo da dodje :D
    a da sam ovo dobio, postao bih bogotac teme , jebo te soni 1 i 2, kupio bih ti trojku i aupicku materinu

5. ajmo kucke ukrajinske, jos 5 minuta i nadoknada!

6. Haha majstor! :)
    Sklopicemo mi nesto za pola milijonceta! :D
    Pa ce se kurcimo po vuki! :D

7. Sevastokrator_95

e jbg, ti si stavio 1x izmedju Zagreba i Kijeva, ne radi se to... em sto nisu osvojili bod do sada em sto ne mogu ni jedan gol da metnu

Ma nešto kontao. A maše ljudi, imaju šanse... Jbg.

8. Cale odigrao tiket posle 10 godina, bukvalno iz dosade. Uzeo 'iljadu i nesto
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1541-9310687-1039
    :)

9. Ovo se zove pro tiket:

2 Dinama 1-3
    PSŽ - Porto gg3+
    Olimpijakos - Arsenal 1
    Monpelje - Šalke x
    Real - Ajaks 1-1&3+
    Dortmund - Šiti x
    30 kinti ulog, sigurni dobitak 4364 dinara.

To je to.

Tim Borusije za Mančester Siti: Vajdenfeler – Kirh, Humels, Santana, Šmelcer - Lajtner, Gindogan - Rojs, Groskrojc, Perišić - Šiber

I majmuni ziljavi arapski ne mogu ni jebeni gol da im utrpaju! Jaooooo, dabogda vas Miškovič kupio i dav'o vam svima plate po 15.000 ne dinara nego onih raspalih makedonskih denara! M'rš, govna jedna ziljava!

10. hahha, e recite mi za te sisteme u mozzartu
    sta jos ima sem fiksa i 5/6, mislim za fudbal prvenstveno
    jbg nisam dugo igrao

11. pa recimo da ima sve.Znaci:
    1/n (n>1)
    2/n (n>2)
    3/n (n>3)
    tacnije m/n (n>m)

zavisi samo koliko para imas.

12. E, neka se neko obogatio na ovom Dortmundu i jebenom Šitijevom neznanju! Papete, čestitaj ćaletu u moje ime! :)

13. Хахахах, обогатио се баш и није, али браво за ћалета :)

14. Recimo imam 50 kinti, 4 partije, kvota je 10.00
    igram sistem 3/4
    ako pogodim sve, dobitak je i dalje 500 kinti?
    ako pogodim 3, onda se kao razlaze?

15. UBODEN I REZULTAT NA DINAMO..

Kuku majko, nikad nisam bio blizi cifri od 500 000!

16. GOOOOOLLLLL!!!

hahahahahhaa
    BRavo dečki!

Sevastokrate :*

17. aaaaaaaaaaa jebeeeeeem ti ustaseeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

18. Хахахаха још пенал. Мамињо ПЛАТИЈО

19. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, odoh da obrisem dupe tiketom

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.