Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
evo kao sto sam obecao
MAYA
http://i.imgur.com/CwlHLJK.jpg
AYAM
gledao sam je u oci celo vece ali mi nisu dali da pridjem da pitam koliko trazi da je mazim
Za mene je Maya Berowich nacin zivota
Jel znate vi kad sam ja u perperu udario krqgnu jami i reko joj gotivna si mi oduvek nema veze sto te milo jebo xd
A ovo su plitvice lol ja reko gde je pevala...
pre 2 minuta
Suza mi je posla brt
xaxa e al kad je uzela da peva neku djanijevu pesmu umro sam, ne znam kad i koju al znam da je bio brat gianni..klinke su bile u transu, mislim da bi sad napunila arenu sig
Everton ketz za 2000
Mitrović -
Newcastle
City 1 i D2+
MUN 2G1+
Lids
i valjalo bi probati i Kuzmića na 9,5 +
i Djenku na 9,5 -.
Cestitke pap ja nisam verovao u everton toliko, imao 1x-1x, 2000 u dzepu ide solidno ova 2017 a tek ide nba
Bre gidi dzanum prijatelju dragi
Bravo pap, samo si me osokolio za everton. Al sam ga ja vezao sa vba
A o lesteru 0-2 pa u lajvu 0,5 - da ne pricam xd
Kuzmic +
Danguba +
Simon -
Marinkovic -
Došao je i taj dan, sjebao je Njukasl, jednom posle X kola, oprošteno im je.
http://www.flashscore.com/match/jT97DlR7/#match-statistics;0
Solidno prošla subota 16:00, ovaj ponedeljak u 16:00.
ponuda onako za veceras ali treba nastaviti dobitnicki niz, gledanje Mayinog nastupa uzivo donosu +53% na potencijalni dobitak
J Parker +
Jordan +
B Lopez govno -
Rouz +
i brat Kanter +
to sam iskombinovao, 1 dubl, 2 triple plus 2 manje zmijice
PLUS I OMILJENO
Kako da vidim kolko plajs ima poena ako moze neki link da pratim zahvalan bih bio
Turska liga je u pitanju
Mslim da nema, sad cu ti potraziti ma tviteru plajsa
12 plajs