Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
San Jose - CD Chivas iz 1 u 2 kvota 50.
Ja još nisam vid'o tiket sa kvotom od 50 jevreja. :D Evo ti jedan ovako na brzinu:
Sautempton - Junajted 2
Marsej - Ren 2-3
Lil - PSŽ 2 (može lako da padne i x, ali kontam da će konačno da dobiju jer i nisu baš sjajno krenuli)
Aris - OFI 1
PSV - AZ 4+
Tvente - VVV 1-1
Kvota 96.
Sautempton - Junajted 2
Marsej - Ren 2-3
Lil - PSŽ 2 (može lako da padne i x, ali kontam da će konačno da dobiju jer i nisu baš sjajno krenuli)
Aris - OFI 1
PSV - AZ 4+
Tvente - VVV 1-1
Ovo ima šanse, sem ako ne sjebe PSŽ.
Pa to. :) E, keve mi, ima ovo da roknem sutra u sistemu za nekih 200 kinti, pa i ako ne uleti, boli me kurac. :D Ali nabili su kvotu na Junajted opasno, kako me vuku da ih opičim u signlu za jedno 2000, ali neću. :D Da je neki tim koji volim, pa i da razmislim.
Uzeo sam danas da igram uzivo ceo dan. I to gledao utakmice u kojima je nereseno u 80. minutu, neko vodi sa 2:0 ili tako. Nisam gledao kvote. Uplacivao sam i na 1.03. Na svaki tiket od 200 do 500.
Na kraju dana: + 1366 dinara :)
samo neka kaplje
Lepo ali mičem Psž jer me sjebu. Zadnje 2 sam igrao i svaku puko.
I bacam napoli 1
http://www.dodaj.rs/f/p/16/2UhPpYFM/kladza-mozzart.png
Da potvrdimo još jedanput ... Kasnije ću izbaciti neko moje mišljenje za danas ... Nešto slično ovome par fixeva oko 10-15 kvota.
I ja ću odigrati ovaj Grifinov. Ajmo svi!
Southampton-Manchester Utd X
Catania-Genoa X
OFK Beograd-Partizan X
Aik-Helsingborg X
Sivaspor-Fenerbahče X
Atletik Bilbao-Valjadolid 1
:D
Danas mi najsigurniji Rapid, Harts i Zvezda. Probaću još Bilbao, Madervel i Bazel, a ovo ostalo samo na golove.
Edit: Ne stavljajte Aris, gledao sam ih prošlo kolo protiv Panioniosa. Izgubili sa dva igrača više. Em sudija produžio meč osam minuta.
Catania-Genoa X
OFK Beograd-Partizan X
Aik-Helsingborg X
Sivaspor-Fenerbahče X
Atletik Bilbao-Valjadolid 1
:D
Na kojim si drogama?
TIKET 1
Bilbao - Valjadolid 1
Levante - Espanjol 1
Lacio - Palermo 1
Liverpul - Arsenal 2-3
TIKET 2
Bilbao x-1
Lacio x-1
Arsenal 2 (navijači ali je realno 1:1 da se završi)
Uzdravlje ko prati!
Napoli 1
Njukasl 1
Livpul 1
Lil X
Lacijo 1
Levante 1.
Lagano.
Sad kad malo bolje razmislim, zameni Liverpul nekim sigurnijim kecom. :D Mogu idioti da fejluju žestoko, tako da tu ni 2 ne bih isključio. :D Ako ćeš ovo uskoro da uplatiš, stavi fazon 3 ili 4+ na Briž - Standard. 3+ ti je tu realno sigurica, 4 bi po mom mišljenju trebalo da dođe, ako ne i više. :) A ako nećeš, moj ti je predlog Kaljari - Atalanta x. Au, al' će danas da pršte tiketi, pun kurac tekmi. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-1699419-1012
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-3749163-1012
Da se proba REAL 7+ , kvota 7.5
Mislim da neće biti više od 3 gola, ali ko zna...
Počelo je, želim vam svima dobar prolaz danas!
Odlučio sam da bacim sad jedan za 20 evrića, ovaj blejkov samo bez psga i Arisa sa napoli gg
A posle ću pun kurac oko 8 sati da odigram.