Кладионица

1. Момци дајте јак тикет за сјутра. Квота 40 , 50 евра, 8 утакмица макс.

San Jose - CD Chivas iz 1 u 2 kvota 50.

2. Ja još nisam vid'o tiket sa kvotom od 50 jevreja. :D Evo ti jedan ovako na brzinu:

Njukasl - Vila 1
    Sautempton - Junajted 2
    Marsej - Ren 2-3
    Lil - PSŽ 2 (može lako da padne i x, ali kontam da će konačno da dobiju jer i nisu baš sjajno krenuli)
    Aris - OFI 1
    PSV - AZ 4+
    Tvente - VVV 1-1

Kvota 96.

3. Njukasl - Vila 1
    Sautempton - Junajted 2
    Marsej - Ren 2-3
    Lil - PSŽ 2 (može lako da padne i x, ali kontam da će konačno da dobiju jer i nisu baš sjajno krenuli)
    Aris - OFI 1
    PSV - AZ 4+
    Tvente - VVV 1-1

Ovo ima šanse, sem ako ne sjebe PSŽ.

4. Pa to. :) E, keve mi, ima ovo da roknem sutra u sistemu za nekih 200 kinti, pa i ako ne uleti, boli me kurac. :D Ali nabili su kvotu na Junajted opasno, kako me vuku da ih opičim u signlu za jedno 2000, ali neću. :D Da je neki tim koji volim, pa i da razmislim.

5. Uzeo sam danas da igram uzivo ceo dan. I to gledao utakmice u kojima je nereseno u 80. minutu, neko vodi sa 2:0 ili tako. Nisam gledao kvote. Uplacivao sam i na 1.03. Na svaki tiket od 200 do 500.
    Na kraju dana: + 1366 dinara :)
    samo neka kaplje

6. Lepo ali mičem Psž jer me sjebu. Zadnje 2 sam igrao i svaku puko.

7. http://www.dodaj.rs/f/p/16/2UhPpYFM/kladza-mozzart.png
    Da potvrdimo još jedanput ... Kasnije ću izbaciti neko moje mišljenje za danas ... Nešto slično ovome par fixeva oko 10-15 kvota.

8. I ja ću odigrati ovaj Grifinov. Ajmo svi!

9. Southampton-Manchester Utd X
    Catania-Genoa X
    OFK Beograd-Partizan X
    Aik-Helsingborg X
    Sivaspor-Fenerbahče X
    Atletik Bilbao-Valjadolid 1
    :D

10. Danas mi najsigurniji Rapid, Harts i Zvezda. Probaću još Bilbao, Madervel i Bazel, a ovo ostalo samo na golove.
    Edit: Ne stavljajte Aris, gledao sam ih prošlo kolo protiv Panioniosa. Izgubili sa dva igrača više. Em sudija produžio meč osam minuta.

11. Southampton-Manchester Utd X
    Catania-Genoa X
    OFK Beograd-Partizan X
    Aik-Helsingborg X
    Sivaspor-Fenerbahče X
    Atletik Bilbao-Valjadolid 1
    :D

Na kojim si drogama?

12. TIKET 1
    Bilbao - Valjadolid 1
    Levante - Espanjol 1
    Lacio - Palermo 1
    Liverpul - Arsenal 2-3

TIKET 2

Bilbao x-1
    Lacio x-1
    Arsenal 2 (navijači ali je realno 1:1 da se završi)

Uzdravlje ko prati!

13. Napoli 1
    Njukasl 1
    Livpul 1
    Lil X
    Lacijo 1
    Levante 1.
    Lagano.

14. Sad kad malo bolje razmislim, zameni Liverpul nekim sigurnijim kecom. :D Mogu idioti da fejluju žestoko, tako da tu ni 2 ne bih isključio. :D Ako ćeš ovo uskoro da uplatiš, stavi fazon 3 ili 4+ na Briž - Standard. 3+ ti je tu realno sigurica, 4 bi po mom mišljenju trebalo da dođe, ako ne i više. :) A ako nećeš, moj ti je predlog Kaljari - Atalanta x. Au, al' će danas da pršte tiketi, pun kurac tekmi. :)

15. Da se proba REAL 7+ , kvota 7.5

16. Mislim da neće biti više od 3 gola, ali ko zna...

17. Počelo je, želim vam svima dobar prolaz danas!

18. Odlučio sam da bacim sad jedan za 20 evrića, ovaj blejkov samo bez psga i Arisa sa napoli gg
    A posle ću pun kurac oko 8 sati da odigram.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.