Кладионица

1. Aukurac, ni ne skontah Lihtenštajn...

PuppetMaster
    Samo da se obrce :)
    Moze Luksemburg 4+ gledajuci istoriju. 1.85

Boli te briga, kod mene samo 1,60

2. Šta mislite za ovu tekmu, Belgija - Norveška? Meni to kečina ko kuća. Jer ako sad pobede, imaju velike šanse za drugo mesto, pošto sledeću igraju protiv Islanda kući, a Norvežani idu Englezima.

3. Pa mislim da bi to trebalo da dodje. Gledao sam neki snimak kad su igrali protiv Skotske skoro. Dobri su malisani. Moze da se proba.

Mozete da prbate ovaj Ruski hokej. Meni to skroz izgledno jer igraju sa mnogo malo golova a jos im je prvo kolo.

http://www.sports-betting-tips.info/sr/besplatni-tipovi-analize/HC-Lev-Dinamo-Riga/52

4. AIFK 7+
    Italija U21 5+
    Thor 1

To sam sad hteo da metnem, ali neka kiša počela, pa me mrzi.
    Eto, kontam da može da prodje, pa ko želi, nek' opika.

5. 500 kinte laganica

Lopez/Granoljer - Paes/Stepanek 1 2.30
    Golokotro - Djoka preko 36.5 gemova 1.90
    Nekitamo - Braca Brajan H2 1.85

3600 dobitak

EDIT 1 :

LJakse No.1

Džanki me je jednom zajebao za tiket:
    Nekada davno, kada sam bio mlad i neukusan, poslao sam mu poruku (ne privatno, nego baš ovde, na ovoj temi): "Džanki, možeš li mi reći tri-četiri para za danas, da konačno prođem tiket?"
    Rekao je: "Važi, ali prvo moram da serem"
    Naravno, ništa nije odgovorio i tako sam pao tiket.

hahahahaahhaahhaha jel si siguran da je tako bilo :D

Shekaa

Sele ša sereš ? Džankela nikad nije dobiJo na tiket. Više sam ja dobijo na tiket jebotekur<c.

Lolo i dalje seres jebem te :D

6. Prođoh Ruse u fuzbalu i Francuze u odbojci, još da Škoti razvale Luksemburg.

7. Italijani plode, al me jebu englezi :/

8. E ljudi, ove Ruje mnogo dolaze 2-1 i iz 1-2, pa valja to ispratiti u nekom sistemu kad bude sledeće kolo. Ali ja kakve sam sreće, ima svi da podolaze ili iz iksa ili da se završe iksom. Danas bacih 500 kinti na neke gluposti, 3 tekme 0-2 i keca na Ruje. Igrao još jedan tiket, Tipsu 2:3 tačan rezultat i Njokovića 3:1. Inače, Spartak Nalčik dao gol iz penala u 11. minutu nadoknade, pa vi vidite ko namešta i kolika smo mi deca u odnosu na njih. :D

9. Ajde englezi munite jos jedan mamu vam jebem britanski sljamu!

10. Džanki dečko , silovaše te u kladionicu. Pola prihoda srbije je od tvojih para. Sve to od poreza kladži de si ti pare ostavljao lolo

11. Škotska peder još ne dade gol Luksemburgu, a trebaju mi bar 4 komada. PU!

12. 'Ajde Tipsa, sad ga lepo dobij 3:2 k'o što sam i igrao (inače, kvota bila 7) i Njoković lepo da dobije 3:1 da ga ne bismo jebali u šupak momentalno sva četvor'ca (nači ču lako još trojicu)!

13. Jebiga, ispogađa linije Ferer u tajbrejku. Al mogao je ranije Stipsa da ga dobije.

14. Bude li Njoković dobio 3:1, jebaću sve živo i mrtvo Stipsi (inače, do jaja fora Stipsa :D). Mog'o je bre da ga odvali, ali ne vredi. A i ovako mi je krivo što nećemo imati dvojicu naših u polufinalu, i to u polufinalu bez Pederera. Stvarno je isp'o debil.

15. Mrzi me da vam kucam sta igram danas, evo vam link pa vidite:
    http://www.facebook.com/manemojtipovi

16. Ja ću posle da okačim šta sam igrao, a sad znam da ću sigurno da stavim Urugvaj gg, Vels gg, Bulonj 1 i Nemačku u odbojci. Al ću nešto da iskombinujem još.

17. Wales - Belgija 2 @ 1.90
    Letonija - Grcka 0-2 @ 1.65
    Luxemburg - Portugal 3+ @1.30
    ----------------------------------------------------
    Ukupno 4.00

18. dušmanijo, je l onaj tvoj sajt betting tips daje prijedlog za samo jednu utakmicu dnevno?

19. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-8468809-1014
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1030-9326167-1014
    Ostalo pitanje na prošloj strani.

бури
    dušmanijo, je l onaj tvoj sajt betting tips daje prijedlog za samo jednu utakmicu dnevno?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.