Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Хтио сам и ја Партизан да ставим 4+ али нешто ми фрка било после Интера...
Ko nije ubo X na Everton - Liverpool nek se ubije!
EDIT: Ekipu AIK-a iz jebenog Stockholma treba streljati.
hahahha, pa ovo je neverovatno. Znaci....
U 1 (JEDNOM) minutu se desi sledece...Cekam 2 i x2 na Lazio, poniste im cist gol, okrenem glavu na drugi Tv, daje gol Liverpul, cekam dvojku, poniste regularan gol u 93., ni govora o ofsajdu, okrenem glavu na teletext, cekam Genk 2, u 92. 1-1 i crveno...ahhahahahahahaha! :D
Bastia - Bordo 0-2 99%
kvota: 1.75
Roma - Udineze GG 99%
kvota: 1.5
Čelzi - Mančester X 99%
kvota: 3.2
sve sami invalidi
Bravo Bastia mater ti jebem!
Ajde da napravimo grupu gubitničikih uplata na fb :DD
Ajde :D
Au, koi pičvajz, boktejebo. :D A ovaj Čelsi ne bude li odigrao x, najebaću im se svega živog i mrtvog.
A reci što su kraljevi primili 6 KOMADA od Heraklesa. Pa jebote, toliko golova im ne bi ni Real dao. :) Kakav haos... Kako su se raspali.
Makaron, ne bih da baksuziram, ali koliko je ludo kolo, tačno će biti goleada na Bastiji i Bordou. :)
6. minut i odmah gol lololo
Ima da bude 7+ Blejkče :D
EDIT: hahaahha Čelzi 'bem te luda hahaha ima i ovde 7+ da bude!
Isuse.
Čelzi 0-2 SUNCE MU JEBEM :O
Ја играо 3+ ту, са Твентеом и Њукастлом, али ме изјебаше ливепулска гомна.
Ево и Њукастл га прими, боље да ћутим :)
Bastia vodi 2-0 :D
Toliko će i ostati, sad mi javiše iz uprave :)
Koje rasulo u igri Celzija majku im jebem.
Uprava napolje!
https://www.facebook.com/pages/Baksuzne-uplate-i-najve%C4%87e-kladioni%C4%8Darske-ispale/534080123273671?skip_nax_wizard=true
Upadajte :D
Evo ga Čelzi dade gol, jeeeeeeee samo ne znam kakva korist od toga kad sam sve ostalo puko :D