U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bravo SiM :)
Ja danas popadao sve one tikete što sam igrao sa prelazima i 3+. I to me na svakom tiketu oborila prva utakmica koja se igrala lagano.
A sta znaci ovo kod sistema 1+2/2 i ti fazoni?
Na svakoj drugoj stranici ove teme se postavi isto pitanje.
Evo Sale, pa čitaj nadole, ima objašnjeno:
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=874#post_2151912
Au, kakava utakmica Čelzi-Man, očekivano dođe i GG. Bajern 4+ isto, ali me Hanover obori, mamu im nemačku...
Попадах на сва четири...
Велим брату да игра ПСЖ 1-1 али не, ја сам паметан и не играм то него играм Ливерпула фикс, и рокнух на њега за 60 еура, а са ПСЖ-ом би ми добитак био око 100 ја вјерујем, можда мало мање... Али нека кад сам коњина глупа.
Ja da se pohvalim da sam posle duzeg vremena izaso, jes da je sitno ali i to je nesto :)
Real 2-2
Juventus 1
Stutgart 1
Atletico Madrid 2-2
za 200 din
Ljudi, ja ozbiljno razmisljam da se ubijem, bas se osecam ko govno. Kao prvo, imao sam dojavu za barcu b, reko da munem soma na to, i na kraju necu, jer sam hteo da isposrujem onaj sistem za dp1+. Naravno, tiket opet padne za jedan gol, jer je stutgart morao da natovari sent paulija u prvom sa 3:0 i naravno, tako ostane. To je drugi zajeb. A treci je taj sto sam se kod sastavljanja onog tiketa sa 7+ dvoumio oko malage i atletika, i opredelim se za atletiko jer sam mislio da im je mesoviti sastav bolji od malage izmiksane. A cetvrti zajeb je naravno zwole koji od 72. minuta nije mogao ni da da, ni da primi gol. U prethodna dva dana sam pukao 3000, sto nije problem jer su to pare uzete kladzi prosle nedwlje, al me je nacin na koji su otisle duboko deprimirao. A uz to, crklo mi je napajanje na kompu pa sad pisem sa mova, a preostali dobitak od kladze cu morati da dam za napajanje. Eto, ispovedih se ja vama. Sad mi mozda malo lakse.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=873#post_2151783
Вријеме је било више!
Мелила-Леванте 2
Ђенова-Фиорентина 0-2
Квери-Раонић 1
Lik je pogodio 4/4, bolje da si stavio pare na to.
Како ја не виђех ту дојаву, бем ви сунце ваше
Za 200:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9954427-1029
Gazi će da oplete tiket kad ovaj bude prvi put promašio :)
Opa, vidi ga Ljakse što odigrao "kršten" tiket, ne odaje više počast ovima sa "25+ parova" tiketima :)
Odigrao sam ja barcu b, na dva tiketa. Na prvom sjebao zvole za gol, a na drugom sam igrao zajedno sa ortakom i prodao nas celzi za 20 000. Eh kad bi jucerasnji dan osvanuo opet, izasao bih kao hiljadarder iz kladionice. I da, dojave su mu 5/5 , bili su i oni paragvajci koje nisam stigao da vam okacim
Проклета је кладионица и тикет што сја!
Биће и вечерас неки прелаз, јуче је оно некако улетело у задњим секундама, половило се дабогда ;)
Гази, кладионица је курва и ђаоља работа, можда ћемо на крају сви заједно ићи на групне терапије за одвикавање од клаџе, ко зна.
Заједно смо јачи!
Ja odigrao sad ova španska tri kupa u 7, Hihon, Sosijedad i Hetafe, na 5 tiketa 2+3/3 na sledeće igre:
2+pp
3+pp
IGG
1p Tm1 2+
1p Tm2 2+
Imam neki osećaj.
Bezite od Evrolige :D
Не може ући 2 дана за редом али ко оће нек метне
FBC Melgar - Leon de Huanuco 2 у 1
Ја ћу опет да испратим са 200.
Перуанска лига.
Kakvo lupetanje sunce ti jebem de to nalazis :D