ma dobijaju lagano...al sta ces kad nisam odigrao...jaooo...koji sam ja retard...
PU, jbm ti lacio raspali, kako ću sad da se drogiram?!
đeste kockari :*
Clermont 2-4
Nimes 2-4
Eindhoven gg3+
Oss 3+
Liecester 2-4
Betis gg3+
Freiburg 1
Betis 1
Sedan 1
Znao sam da ce jebeni Cikago da pobedi i da ce Deng da igra al ne stavih na tiket....nocas ima bas dobrih tekmi! Sta moze od EL da se opici?
Пазсад, пратио сам мало бејзбол и видео да нигде не долазе нереалнији резултати у односу на квоте. Па ми је пало на памет да баш тако навлаче људе рачунајући да много људи не прати тај бејзбол, то је моја теорија завере,
Е сад, нађох неки сајт који у процентима даје ко ће победити и упоредих то са квотама, буквално је скорз супротно..где кладионица каже да ће неко победити, тј. даје малу квоту ту, по том сајту је обрнуто.
Одиграх 5 утакмица што је сајт предложио и квота је око 30, баш ме занима шта ће бити.
Daj utakmice
Koji su ovi lopovi, koje pičke!
Ja pri rezultatu 3:0 kliknem da će biti još jedan gol, ali mafija (Mocart) sledećih 10 minuta koči igru!
LA EJNDŽELS HJUSTON
-bezh 2
2.35
KANZAS TORONTO
bezh 1
1.80
MINESOTA NJ METS
bezh 1
1.90
Изволи Млаолетниче.
Морам овако да копирам пошто сам уплатио са Моцарт рачуна, нема оно статус тикета.
Иначе, ово је чисто експериментално, немој неко да мисли да је ово неки предлог. А текме се играју сутра.
valensijen senttetjen x-2
Ja odustajem neko vreme od EL poena. Jebeš im mater nikad ne znaš šta da očekuješ.
Miami- Boston 1 i više od 190.5
Nju Orleans- Klipersi 2 i više od 191.5
Portland- Oklahoma 2 i više od 202.5
JEbote bog, ladno sam opet ubo tekmu iz X u X, ali jebi ga srušio me Lacio pošto sam ga igrao iz 1 u X. Inače iz X-X sam igrao Njukasl
Deranje, EL je veceras za gledanje, ne za kladjenje :)
Takav kladioničarski mag samo da gleda, a da se ne kladi... I don't think so!
http://www.rezultati.com/utakmica/dbWV7WTG/#detalji-utakmice
Čekao sam 1x za izlaz. Ovo je neverovatno, nema smisla više igrati ovo govno.
I da, Deranje, sta mislis o ovome...
Dalas - Denver ispod 207.5 poena
Juta - Minesota ispod 194.5 poena
i po meni najsigurniji tip,
Toronto - Cikago 2&+ (4.20 kvota)
Trebalo bi to da uđe, inače dobiće Mega, ne brini.