Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nzm za Dalas Denver...Lawson i Gallinari su out.
Toronto i Cikago moze 2....
Pa bas zato sam i mislio Dalas minus :D
Pa probaj usli su u minus sa San Antoniom al Dalas ima jednu od najgorih odbrana ove sezone tako da nzm...
Ali Cikago bi trebao lagano 2 i plus, tamo sam napisao 2&-, hteo sam da napisem 2&+, pogresih. Sad cu da editujem, Cikago nek uvalja stotku i prolazi ovo.
Bas zeznuto
DRUGI DAN ZAREDOM PADAM NA JEDNU TEKMU ŠUKURAC! Juče Lazio, danas braća Rusi. :/
ajde dajte najsigurnije veeras, ne trebaju mi ove sa velikim kvotama...
Od kako sam dobio bananu, i nisam mogao da vam pisem, pogodio sam 7 od 10 parova.
Sutra trpajte na Hajduk protiv Smedereva. Ja cu igram dvojku sigurno, kvota oko 2, a gadjacu i prelaz 1u2..
Хендикеп кец на звезду, двојка на партизан, хајдук двојка фалабогу, раднички крагујевац кец, нови пазар кец углаву.
а ја, кретен, данас на 500 гађао розенбург кеца 1.3 (пао), мвв кеца 1.7 (пао, 2:5!), лестер кеца 1.65 (пао), реал у баскету убо и убо иксдва на сент етјен. укупна квота 5.8. пропаст!
dvojka na anbuuasjdladoppoapoartu
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-4173548-1074
Nakon 4 uzastopna poraza, Lids bi trebalo da napokon pobedi, a koga će ako ne Šefild Sredu, jer ako ovako nastavi ode on u kurac. Ionako je u blizini zone ispadanja, mada ima još da se igra.
Deluje mi da je to kec.
U poslednja dva međusobna duela sa Sredom, Lids je bio gost i nije izgubio.
Obe utakmice je igrao nerešeno 1:1.
Kvota na keca u Mocartu je 2.40.
Ljakse, Lids je dobar kec.
Ово одиграх за данас, пробао сам нека изненађења.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1023419-1074
E ljudovi, ja sam u medjuvremenu pokrenuo SMS servis gde ce za 60 kinti (0.5e) biti nekoliko predloga za taj dan. Konkretno danas je je 3 singla na SMSu.
Juce i prekljuce sam imao skor od 5/6 :)
A posto za danas ima dosta predloga, mrzi me da vam ih prekucavam, skoknite na
http://www.facebook.com/manemojtipovi
Nadam se da se ne ljutite na reklamici :)
Za ovaj vikend:
Reading - Liverpool (2)
Newcastle - Sunderland (2-3)
PSV - Ajax (GG & 3+)
Greuther Furth - Dortmund (2)
Karabukspor - Galatasaray (2)
Radnicki Nis - Donji Srem (1)
Ovo poslednje navijački, lolo. U principu, ceo tiket zajebancija. Će vidimo.
Lids je, izgleda, načisto puko.
Ja odustajem neko vreme od EL poena. Jebeš im mater nikad ne znaš šta da očekuješ.
Miami- Boston 1 i više od 190.5
Nju Orleans- Klipersi 2 i više od 191.5
Portland- Oklahoma 2 i više od 202.5
Ispratio sam te Majami više i Oklahomu 2 :), a
Pa bas zato sam i mislio Dalas minus :D
i ovo sam takođe ispratio :)
na bwinu pala kvota sa Finiksa sa 5.00 na 2,50 u Whillu sa 3 na 2,8....i mozzartu 3,15
na bobse pala sa 3,50 na 3...
Šta znam, to sa padovima kvota dosta često radi se i namerno. Kako? Pa u trenutku kada se kvota prvi put izbaci, namerno se izbaci veća (jer su šanse velike da kladionica ima informacije o potencijalnim sastavima i slično), a onda se tokom dana obara na realnu vrednost. Isto važi i za rast. Znaju oni da dosta ljudi prati padove i rast kvota, a ovo je jedan od mehanizama da se igrači zbune. Naravno Deranje, nisam ovo napisao da bih osporio tvoj post već uopšte.