Кладионица

1. Zamisli tek kakav bi tandem bio, da se udruže taj konobar i moja baba. Zatvorili bi kladionice. :)

2. Da, tvoja baba sastavlja, a ovaj izbacuje rizične tipove. :)

3. Kako je mene debela krmača iz kladže sjebala nekidan, ajoj....

4. Јебем ти свињу дебелу што ради у клаџи, и глупи кретени што се окупе у простор два са два, наређају се и само довикују бројеве за бинго, па како човек да не погреши. Лик ми није откуцао систем 5 од 6, него 6 од 6

Стоке 1-1 - ИДЕ
    Арсенал - ДП 1
    саутемптон - ДП1 - ИДЕ
    евертон , ДП1 - ИДЕ
    Гатесхеад - ДП 1 - ИДЕ
    И мртви њукастл ме сјебе из кеца.

5. Evo drugog tiketa, tu otrpilike sve po gol fali

arsenal - 1+ prvo, dva plus drugo

njukasl - 2+ drugo
    norvič - gg
    everton - 1-1,3+
    aston vila 2-3
    stoke - 2+ drugo

edit: opa, jos aston vila da ostane vako, ili jedan gol jos, nebitno, iii everton nesto da uradi

edit 1: opa, evo i evertona. Jos prvi par..

edit 2: e jebena aston vila, ne sme pasti gol ,ne smeaaaaaaa

6. Jebiga, nije tipovala baba

7. Ko uzeo pare na Engleze danas svaka mu čast
    Sva sreća pa me Zvezda izvadila, par igrača ubo za 1500 dinara, u plusu sam 1000

8. Тачно сам знао да треба да испратим бабу, и мислим се синоћ да ли или јок, и не испратим, поједем говна, а имао сам осећај да ће да убоде или овај или следећи. Јесам магаре.
    Баците неке кошаркице за вечерас, сем мајамија, мајами је двојка може кућа да се стави на квоту 1.25, таман да се прошири за још једну собу.

9. Najfiksastiji fiks nocas jeste doh 5,5 1,65 na San Antonio protiv Klipersa, razlog tome je zbog da je Pol povredio sebe te neće igrati noćas

Drugi fiks jeste Minesota Oklahoma 1 1.80
    Treci SAC CHA 1 1,50

10. baba bogotac
    deranje, imaš domaći zadatak da pobjediš babu sa poenima igrača :)

11. Ja odigrao "ala baba" fazon tiket, nisam htjeo ženu da mučim:

Thomas I. 20.5-
    Millsap P. 19.5-
    Young T. 19.5-
    Griffin B. 23.5-

Kvota 11.7

12. nema sanse baba je po svemu sudeci Pro :) izgleda da ces se opet opariti

13. Ide milsap preko ja mislim.

14. језик прегризо

15. NZM DA LI JE KO PRIMETIO ALI GOCU BOZINOVSKU JE UHVATILA KAMERA KAKO GLEDA MINESOTA-OKLAHOMA U TARGET CENTRU NOCAS POZZ
    http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket={43D6600C-78B4-4618-9527-BEB89E044F4A}

16. Baba jos uvek rula ovom temom.

17. Kari 24.5 +
    Džordž 22.5 +
    Vejd 20.5 -
    Oklahoma - Boston 195.5 +
    Majami - Toronto 201.5 -

18. Један озбиљан:

Челзи 2&т22+, ливерпул 1&т12+ и барселона 1&т12+

квота 2.
    И остале спрдњице:

Каљари х, челзи х-2, ливерпул даје 2 у првом, сандерленд 1, фиорентина 1

квота 54

Каљари пх, сандерленд 1&2-3, ливерпул 3-5, челзи 2-2&3+, јунајтед п1, јувентус т12+&гг, сосиједад гг3+

квота 172.

Сосиједад Iгг, депортиво 2, фиорентина 1&2-3, барселона сп1, јувентус пх, челзи сп2

квота 233.
    Да прође овај први и мени доста.

19. Упаднем у Моцарт и налупам парове и игре без размишљања, нешто као Макарончева баба..е онда пре уплате погледам тикет и схватим да није довољно луд па додам и Челзи из икс у два. Боље да сам за ових 100 динџи купио два зидарска зајечарца.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1097-3387118-1150