Кладионица

1. ево једна спортска прогноза
    интер тотенхем 2
    бриж дортмунд 2
    монако атлетико х
    цзв наполи 2
    шалке порто 3+
    галата локомотива 1

2. moze se probere nesto,zvezdu izbeci ili prvo poluvreme x

3. Napokon i ja da prodjem tiket...Odlicno je pocela liga sampiona

4. зашто поклон квота 3.80 на ЦСКА увек неугодни совјетски стил фудбала који никоме не лежи па ни прејакој Виторији из Плзења?

5. ако мене питате имате ајаџ од 2-3 гола онда имате тај ЦСКА двојкицу сиг сиг па онда Јуве двојку на 2.10??? шкк и ево рекао бих да Бенфика није тај неки ниво Бајерна и ту двојка исто тако

6. Валенсија баш баш лоша оно Бетис да се добије не може

7. Juve 1.5 mocart gde gledas to

8. ја сам ставио и манџу против младих момака иако манчестер игра као курац али 1,70 поклон квота чини ми се

9. @великиблек
    на свом тикету

10. 1.8 била квота на јуве јуче

11. лоб кладионица у питању је

12. мени манч 1.85 бајерн 1.55

13. у понуди су и безобразномале не разматрајуће квоте 1.30 на сити и реал

14. u maxbetu 2.05 na juve.ja sam iz x

15. ја сам из коцељеве

16. моца људе вара сити је овде 1.15 јебо их брат безобразни

17. размишљам да одељем пар тисућа еура на јуве

18. и паднем цска за 800е пониште им два гола
    јуве и манч ухаћени на сома и по гг њп

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.