Кладионица

1. Ne bih da sad hejtujem listic, ali ja mislim Inter ne moze da dodje X.
    Benitez je dugo trenirao Liverpul, i zna foru engleskog fudbala, razume se .
    O kvalitetu timova da i ne pricam.

2. Koji pavijan je bio predlozio X?
    :D

3. ja se branio inter 1-1...a ovo drugo sve što smo rekli..sem mančestera..ne igram te male kvote...

4. lion 1-0..što tako Žnji?

5. Pukla me emocija. Nisam se nadao baš ovakvom krahu s Interom. :)

6. ni ja...ali sam odigrao iz kec u kec...a ima totenhem i igrača manje već...

7. Boli te kurac. :)
    Ustvari, nadao sam se da ću da pratim tiket bar do tamo šezdesetog, sedamdesetog minuta, jok prvih pet i zdravo. :)
    No, daj da vidimo da l' će bar ove dve da izađu, da ne bude totalni haos.

8. ovi bar iz iksa...da gledam nešto...:))

9. Mada, ima još nade! 3-0 nije mnogo. Može da se desi da Inter dobije jedan crveni, da Totenhem iz penala jedan, pa posle ubode jedan, mrljavi se do kraja, onda zavuku jedan u poslednjem, pa kao iznenađenje kola 3-3. Trans, haos, šampanjac i to.

10. može...neki moj ortak tako bacio listić..gubili ovi 3-0 a on igrao dvojku...sutradan ga tražio u kanti...došlo 3-4..al neka druga liga...:)

11. u jebote..ubiše...

12. E Dvajt sine, da si bar procitao moj komentar malo ranije...

13. Doš'o X na poluvremenu u Grčkoj. :D

14. za sad je dobro...samo još dvojka na rubin...

15. U bokte.. Ovako nešto nikako nisam očekivao. Mada da nisu primili gol onako rano i da nije bilo penala i crvenog, ko zna šta bi bilo. Ovako ja ispadam govnar, majke im ga sponabijem nesposobne. :)

Džanki brate, svaka čast. Pitam se kako sam uopšte mogao da sumnjam u tvoje vazda precizne prognoze.

16. Zajebavam se bre Dvajte.

17. Ha! Dade Totenhem! Ima nade. :Đ
    No, zavuče Lion još jedan, Benfika dobi crveni, to je otprilike to što se te tekme tiče.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.