U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
sve je to lepo...ali rubin mrtav...:)
e do kurca..obori rubin za 7 hiljada..
Jel reko ja Panatenaikos X pp
Evo da se pohvalim, dobih i ja pare, nešto sitno, 65 kermi...
Inter - Totenhem 1
Tvente - Verder X
Šalke - Apoel 1
Pao - Rubin X
Rendžers - Valensija X
Ovo sam odigrao ovako jer sam jutros toliko bio smoren kišom da sam rekao u kladionici: OVO ĆE BITI TAKO SMORENO KOLO, BIĆE IKSEVA PUN KUR*C!
I uzeo sam one timove koji su mirisali na X....
Častim piće.
jest bojane...al ja pojačavao x-2...jebem li ga...
skočimiš svaka čast...kotile se, množile se...:))
Bravo care!
Hvala momci!
Видим , химна се и даље свира.... :)
Јел има тикет за данас?
Ако га има , ја стављам Салзбург -Јувентус Х-2 ...из икса бато! :)
Ставићу и ја Наполи-Ливерпул 1.
Evo mog tiketa za danas zbog kojeg plačem...
Debrecen - PSV 2 (pogođeno)
Zenit - Hajduk 1 (pogođeno)
Karpati - Sevilja 2 (pogođeno)
Atletiko - Rozenborg 1 (trenutno 3:0 za Madriđane)
Palermo - CSKA 2 (trenutno 0:3)
Dinamo Zagreb - Briž 1 (trenutno raspali crnac maši penal za mojih 120 maraka)
Ima još 7 minuta do kraja, ovi iz Briža leže po terenu, Dinamovci nit' smrde nit' mirišu....
Naravno, tukao me Dinamo... :D
Златно правило:никада се не клади на Звезду,Партизан,Хајдук и Динамо.
Danas mi prošla oba što sam odigrao. Uvek volim da igram na ligu evrope, retko kad me zajebe neko, a i interesantne su tekme.
Добро ми је прошао овај дана ба кладиони.Главни тикет иде ,јоп сутра Динамо Загреб да дође и у понедељак Порто......
mene sjeba Bordo..igrao sam 3+..a došli mi valensijan u dvojci, dvojka poluvreme na valensiju, ne znam zašto, nešto me teralo, i 3+ branio se ono došla oba, briž 3+ i real 2+ prvo...a budjavi bordo ne može gol kući da da...
Da se pohvalim: u petak mi proš'o singl na Hamburg - Bajern, X, uplata 25€, kvota 3,30, dobitak 82,5€.
Op, op, op!
Ја још Порто чекам сутра 1 и узимам новац.....
А за Бордо - Брест ......ја у кладиони играм тикете , зове неко радхника и каже му да стави 20 000 на Брест...Мајку им јебем па како?
Jeste videli psv sto je dobio 10:0?!